santino Avatar

santino

reacties

  • Een 10 op de schaal van Humor!!

    als reactie op de film Dumb & Dumber

  • Niet de film, herhaling van tv-aflevering van gister (rtl4)

    als reactie op de film Grijpstra & De Gier

  • Absoluut een prachtige film. Het verhaal is wellicht niet zo briljant als in enkele andere Scorsese-toppers, maar desondanks een schitterende film!! [rating 4.5] Overigens zou ik gewoon de dvd ergens voor een prikkie kopen ipv op tv gaan kijken, komt de film nog stukken meer tot zijn recht lijkt me zo.

    als reactie op de film Gangs of New York

  • De eerste en de beste, gewoonweg briljant!

    als reactie op de film Reservoir Dogs

  • Hart van NL tussendoor, boycotje dus..

    als reactie op de film The Hunt for Red October

  • Net het vervolg, Supremacy, gekeken. Ook zeker de moeite waard. Doet niet onder voor deel 1, toch vrij uitzonderlijk voor een vervolg..

    als reactie op de film The Bourne Identity

  • Eén van de beste films die ik heb gezien. Deze week de dvd afhalen, dus bespaart me weer een avondje reclame-ergernis :) [rating 5]

    als reactie op de film Schindler's List

  • Prima film. Had er zelf na het bekijken van de trailer niet al teveel van verwacht, maar zoals wel vaker gaf de trailer totaal verkeerd beeld. Goeie thriller, met een aantal gave scenes. [rating 4]

    als reactie op de film The Bourne Identity

  • Geweldige film dit. Aan sommige reacties te lezen moet je er van houden, en dat doe ik dan ook. Lijkt hetzelfde te zijn met bijvoorbeeld Gladiator, vind ik dus ook een prachtfilm. Heerlijk, van die historische heldenverhalen. Eén van mijn persoonlijke favoriertjes, deze. [rating 5]

    als reactie op de film Braveheart

  • Stuk Jackson - Travolta is zelden geëvenaard geniaal! Stuk Willis duurt me meestal wat te lang, vind ik eigenlijk enige minpunt aan de film. Maar goed, kijk wel weer de dvd als ik weer es zin heb :) [rating 4.5]

    als reactie op de film Pulp Fiction

  • Pesci :W ;)

    als reactie op de film Goodfellas

  • Idd, mee eens flip-flop. Vorige keer gezien, vond eigenlijk erg tegenvallen. Verwachtte naar aanleiding van z'n ratings een goede maffiafilm, maar vond het niks meer dan een aardig politiefilmpje. Alleen De Niro ruled als vanouds, maar die heeft helaas een veel te bescheiden rol om de film echt te kunnen dragen.

    als reactie op de film The Untouchables

  • Geniale film, staat zeer hoog op m'n denkbeeldige lijstje van favoriete komedies..

    als reactie op de film Dumb & Dumber

  • Eén van m'n favorietjes! Geweldige film, waarbij het feit dat ''t om een waargebeurd verhaal gaat nog wat extra's geeft. Geweldig acteerwerk van o.a. Johnny Depp, Al Pacino en Michael Madsen, en een verrassend goede misdaadfilm voor een regisseur die niet bepaald thuis is in dit genre. Absolute aanrader!

    als reactie op de film Donnie Brasco

  • [quote=Jules]Dan vind je Pitch Black dus ook een saaie film??? Dat kan ieder zijn eigen smaak.[/quote] Weet niet, nooit gezien. Maar aangezien het zo te zien ook een SF-film is zit dat er dik in ja ;). Niet bepaald mijn genre. Alhoewel er altijd uitzonderingen op de regel zullen zijn, daar zijn regels voor.. Dus je weet het nooit. [quote=Ramonhal]hahahaha... sommige mensen zijn gewoon een beetje te dom om zo'n schitterende film te kunnen begrijpen... maar wij: die hem wel begrijpen, begrijpen jullie wel[/quote] Gast, geloof me, ik ben echt niet te dom om deze film te begrijpen. En nu ga ik ook niet beweren dat ik de film de eerste keer volledig begrepen heb, dat zou namelijk direct weer van domheid getuigen, maar ik heb bij deze film absoluut niet de behoefte om 'm meerdere keren te gaan kijken om het verhaal helemaal te gaan begrijpen. Het kan mij gewoon niet boeien. Heeft niks met domheid te maken. Zoals iemand al zegt; je vindt 't geweldig, of helemaal niks. Voor mij optie 2.

    als reactie op de film The Matrix

  • [quote=WizardOfOss]Er bestaat zoiets als een mening, een blijkbaar zijn veel mensen van mening dat The Matrix een goede film is. Maar daarom hoeft toch niet iedereen dat te vinden? Bewijzen dat een film goed is is gewoon onzin, ook op IMDB geeft 7,7% de film een 5 of lager, dat zijn toch ruim 10.000 mensen geweest... [/quote] Idd, en ik kan je vertellen dat ik daar één van ben. Kan mij absoluut niet boeien deze film. SF interesseert me sowieso weinig, en deze vormt daar zeker geen uitzondering op. Heb de vorige keer dat ie op tv was nog eens gekeken.. Maar nee, niet mijn film.

    als reactie op de film The Matrix

  • Inderdaad, prachtige film! Geweldig acteerwerk, stijlvolle film. En verder natuurlijk een geniaal plot.. In alle opzichten ijzersterk! [rating 4.5]

    als reactie op de film L.A. Confidential

  • Aanrader! Komisch, cynisch, kritisch. Absoluut geen standaard film, en ook niet overgewaardeerd. Kijken dus..

    als reactie op de film Three Kings

  • [quote=cyphax]Heheh.. hele leuke film, deze.. onwaarschijnlijk duo, en ze zijn allebei lekker op dreef.[/quote] Idd, Lawrence in een typische Eddy Murphy rol. Kan de vergelijking nog niet helemaal aan, maar is zeker vermakelijk. Robbins toont ook weer aan over behoorlijke kwaliteiten te beschikken, goed acteur. Leuke komedie, had er niet bijster veel van verwacht, dus viel alles mee. Zaten nog wel een aantal leuke wendingen in het plot, waardoor ie wat mij betreft de middenmoot van dit genre ontstijgt. [rating 3.5]

    als reactie op de film Nothing to Lose

  • In 2001 gezien, vond het toen een zeer aardige film.

    als reactie op de film Behind Enemy Lines

  • [quote=Stok]Nou hij is in ieder geval wel beter dan deel 1, voornamelijk omdat Brando met zn zware overacting er niet in zit...[/quote] Haha, jij spoort echt niet!

    als reactie op de film The Godfather: Part II

  • Het gebeurt zelden dat ik ergens weinig tot niks op heb aan te merken. Echter, het enige wat ik over deze film te zeggen heb is: Weer-ga-loos [rating 5] btw, lekker tijdstip weer om uit te zenden. Gelukkig heb ik de dvd-collection :)

    als reactie op de film The Godfather

  • Leuke film, vooral door de mooie personages. Zat alleen te weinig spanning in om 'm echt boven het gemiddelde te laten uitstijgen. Vermakelijke film dus, maar niks meer dan dat.

    als reactie op de film Boiler Room

  • Ben blij dat ik er niet voor naar de bios ben gegaan, kon 'm nu tenminste halverwege gewoon rustig uitzetten. Slaapverwekkend.

    als reactie op de film Alexander

  • Beste komedie aller tijden, kan je niet vaak genoeg zien! [rating 5]

    als reactie op de film Cool Runnings