Layne Avatar

Layne

Laatste reviews

Dancer in the Dark(2000)

"...Ik zie net op canvas tekst, dat Kim Clijsters vanavond moet tennissen en dat programma's daarvoor onderbroken kunnen worden. Dus als er mensen hun..."

xXx(2002)

"...Wanneer je naar films kijkt en je heb door alle negatieve reacties heel weinig verwachtingen, kan een film nog best meevallen. Het omgekeerde gebeurt..."

40 Days and 40 Nights(2002)

"...Ik denk dat komedies structureel lager gewaardeerd worden (zie bv imdb). Het zal wel aan het genre liggen en de acteurs die vaak meedoen met de..."

Laatste reacties

"...[quote=Filmfreak Leo]Ik heb deze film nog niet gezien, maar de kritieken waren slecht. Vooral de casting van diCaprio stemde velen ontevreden omdat hij, los van Titanic, niet erg veel in zijn mars heeft. Bovendien schijnt hij zich tijdens de opnames......"
Gangs of New York
"...De film gaat op tijd beginnen! de partij van Clijsters is afgelopen en ze heeft gewonnen:)..."
Dancer in the Dark
"...Hmm waarom zenden ze dit niet om 20h30 uit of iets dergelijks van 0h00-2h00 zijn toch geen tijden. Gelukkig hebben ze hiervoor videorecorders uitgevonden. Ben erg benieuwd naar deze film!..."
Jean de Florette
"...Ik heb nog op tijd mn videorecorder bijgesteld, pffff volgende week raising arizona van de Coen broers op tv....."
Blood Simple.
"...Ik heb hier en daar niet veel goeds over deze film gelezen. Het verhaal en de regisseur zijn uiteraard wel bovengemiddeld, maar ik heb de film zelf nog niet mogen aanschouwen. Wat vinden jullie ervan? Aanrader?..."
Dune

laatste ratings

Layne heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Layne heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.