Rich Art Avatar

Rich Art

Laatste reviews

Rich Art heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Paramount heeft weinig in haar portefeuille waarvan ik denk: Hier moet ik ook een abonnement op. De films die ze uitbrengen zie ik wel in de bios, Pathé Thuis of op blu-ray...."
Hoeveel streamingdiensten kan de wereld aan? Nu krijgen we Paramount+
"...Ik mis vooral dat heerlijke gevoel om naar een nieuwe film te gaan en deze te bekijken op een groot scherm. Even weg van die paar inch die je thuis hebt. Even weer ondergedompeld worden in een fictieve wereld...."
Poll: Hoe erg mis jij de bioscoop?
"...@Marklar: op Filmdomein.nl staan ze wel allemaal met een verhaaltje en de cast erbij. :) Hoewel het daar wel enkel gaat om de films uit het filmpje...."
Netflix gaat meer bioscoopfilms kopen naast de waslijst die al in 2021 verschijnt
"...@Artificialis: Dat is een beetje kort door de bocht, lijkt me. Er kan wel degelijk wat zijn voorgevallen wat Hamada, mede door zijn positie, prima geheim kan houden. Fisher heeft zich niet prettig op de set gevoeld, maar vond daarvoor geen gehoor bi......"
Cyborg-acteur Ray Fisher ontslagen en aan de kant gezet door Warner Bros.
"...Ik snap het enthousiasme voor Hardy nog steeds niet. Prima acteur, maar als Bond... Dan is ie niet meer dan een kopie van Craig. Vind ik dan weer zonde van zijn talent. Bovendien is hij al een veel te grote naam. Gaat echt niet gebeuren...."
Nog altijd maar één echte favoriet voor rol van James Bond

laatste ratings

watchlist

Rich Art heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.