Rich Art Avatar

Rich Art

Laatste reviews

Rich Art heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik ga liever voor de bios, maar als deze ellende nog lang niet onder controle is in april, dan zou het me niks verbazen als de film uiteindelijk toch zijn weg naar een streamingdienst weet te vinden...."
'No Time to Die': Op Netflix of in de bioscoop?
"...Het is wel waar dat het verstandig zou zijn als Disney zijn horizon zou verbreden op Disney Plus. Er is meer dan Star Wars en Marvel. Nou snap ik dat je die nodig hebt om mensen over te halen om lid te worden, maar het wordt na een jaar toch wel een......"
Toch goed nieuws voor fans van 'Alita: Battle Angel'?
"...Als ze in het DCEU het personage willen gebruiken dan moet het gewoon Leto zijn. Vond het in Birds of Prey ook een aanfluiting dat ze in die geanimeerde scenes een compleet andere joker hebben gebruikt. Dat sloeg echt helemaal nergens op...."
Compleet nieuwe foto van Jared Leto als Joker in 'Suicide Squad'
"...Ik las ergens dat de release nu op dezelfde dag is als de originele Ghostbusters. Maar of dat echt de reden zal zijn......"
Eerste grote film in 2021 alweer verplaatst
"...@Crush: Tot een aanklacht zal het niet komen inderdaad, want hij doet in theorie niks verkeerd. Maar het feit dat hij als getrouwde man zo makkelijk op bed gaat liggen om zich te laten verleiden als 'cadeautje' voor het doen van een interview... Je k......"
Eerste recensies: Is 'Borat 2' opnieuw een giller?

laatste ratings

watchlist

Rich Art heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.