Rich Art Avatar

Rich Art

Laatste reviews

Rich Art heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik denk dat Jim in de war is met het moment dat Aladdin haar meeneemt naar de paar vierkante meter die voor zijn huisje door het leven moet gaan. Die scene is inderdaad in de avond. Toch heeft de foto er meer de schijn van dat dit op de markt zal zi......"
Nieuw beeld toont ontmoeting Aladdin en Jasmine
"...Dank voor die uitleg shifty777. Het maakt me misselijk hoe erg mensen op geld uit zijn over de rug van een ander. Ik hoop dat er iemand opstaat om ze eens flink aan de tand te voelen na het zien van de documentaire of zelfs een aanklacht tegen ze in......"
Trailer choquerende Michael Jackson-docu 'Leaving Neverland'
"...[quote]...Mocht dat zo zijn, dan heeft Guy Ritchie in elk geval de setting van die ontmoeting veranderd, want in de oorspronkelijke film ontmoette het duo elkaar in de nacht.[/quote] Nee hoor. Ze ontmoeten elkaar op de markt, waarbij Aladdin bovenop......"
Nieuw beeld toont ontmoeting Aladdin en Jasmine
"...@eltorro: Val Kilmer viel me nog wel mee, in vergelijking met Clooney. Die straalde de gehele film uit: WTF doe ik hier? :P..."
Armie Hammer verwerpt 'The Batman' gerucht
"...[quote=Trump Jr.]...Deze clown is zo'n puinhoop dat het allemaal niet bij te houden is''.[/quote] Bedoelt hij hier nog toch weer zijn vader mee? Snap er niks van......"
Donald Trump Jr. haalt keihard uit naar Alec Baldwin

laatste ratings

watchlist

Rich Art heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.