Morrigun99 Avatar

Morrigun99

Laatste reviews

Morrigun99 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Crveni_Luk_ukusan] En niet vergeten dat ie VEEL BETER is dan de originele zwart-wit film!, deze remake van "The Fly" overtreft met gemak de zwart-wit versie. [/quote] De versie uit '58 is gewoon in kleur hoor...."
The Fly
"...Mijn lievelingsfilm. Als kind was ik er dermate van onder de indruk, dat ik dat overrompelde gevoel niet meer echt heb gehad bij latere films. Ik zeg niet dat er geen betere films zijn; deze was voor mij op dát moment gewoon per-fect...."
The Crow
"...Stukje op de frontpage: [quote]Je kunt ook stellen dat deze methode het uiterste en dus mogelijk het beste van de spelkwaliteiten vergt.[/quote] Spelkwaliteiten....:E..."
Sky Captain and the World of Tomorrow
"...[quote=asoka]Ik vond het eigenlijk meer komedie. Ik heb de halve film echt in een deuk gelegen, vooral op het einde. Geweldig hoe de spot wordt gedreven met vooroordelen over drugsgebruikers.[/quote] Hij heeft hem gewoon niet gezien hoor...."
Requiem for a Dream
"...Het is geen comedy; het is een Wes Anderson film. En zijn films kun je niet in een bepaald hokje stoppen. De film als comedy bestempelen is gewoon te kort door de bocht. Anderson maakt 'mooie' films, geen 'grappige' films. Dat zijn films grappige s......"
The Royal Tenenbaums

laatste ratings

Morrigun99 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Morrigun99 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.