woudennis Avatar

woudennis

Laatste reviews

woudennis heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Wel leuke film heb hem ooit op film-festival in Utrecht gezien. Alleen omdit als een comedie te bestempelen... vind het eerder actie of misschien drama... Hugo Metsers III en Fernhout zijn een leuk duo samen in deze film.. Metsers de patser en Fernho......"
Siberia
"...Is die nou alweer op TV? is voglens mij 2 maanden geleden ofzo ook al op TV geweest en ook op nederland 3... Maar heb hem toen opgenomen moet hem nog steeds eens kijken... klinkt wel leuk... Kijken wat voor een verhaaltje ze er van gemaakt hebben,......"
Stille Nacht
"...Schitterende film... moet wel van voetbal houden natuurlijke en beetje grof spel niet schuwen. Heb hem al 2 keer gezien maar ga hem zeker weer kijken. Lekker met een biertje erbij. Ideale film om met een groep vrienden te kijken, want je hoeft niet......"
Mean Machine
"...Idd alweer op Tv is nog niet zo heel lang geleden al op TV geweest. Idd best een goede film, vooral een heel apparte rol voor Samuel L. Jackson (speelt die overigens erg goed). Zeker wel het kijken waard, alleen ik sla hem een keer over nu al 3 ke......"
Unbreakable
"...Deze film gaat idd erg om de flauw humor tussendoor en de woordgrapjes, daarom idd zoals al eerder werd opgemerkt in het engels gesproken het leuks. Mooi gemaakt en zeker erg om gelachen!!..."
Ice Age

laatste ratings

woudennis heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

woudennis heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.