woudennis Avatar

woudennis

reacties

  • Wel leuke film heb hem ooit op film-festival in Utrecht gezien. Alleen omdit als een comedie te bestempelen... vind het eerder actie of misschien drama... Hugo Metsers III en Fernhout zijn een leuk duo samen in deze film.. Metsers de patser en Fernhout meer het sulletje wat als Metsers wil zijn. Zeker wel film om een keer te kijken komt wel een beetje laat alleen..

    als reactie op de film Siberia

  • Is die nou alweer op TV? is voglens mij 2 maanden geleden ofzo ook al op TV geweest en ook op nederland 3... Maar heb hem toen opgenomen moet hem nog steeds eens kijken... klinkt wel leuk... Kijken wat voor een verhaaltje ze er van gemaakt hebben, de echte verkrachter loopt nog steeds vrij rond...

    als reactie op de film Stille Nacht

  • Schitterende film... moet wel van voetbal houden natuurlijke en beetje grof spel niet schuwen. Heb hem al 2 keer gezien maar ga hem zeker weer kijken. Lekker met een biertje erbij. Ideale film om met een groep vrienden te kijken, want je hoeft niet constant op te letten. Want je bent zo weer in de film/

    als reactie op de film Mean Machine

  • Idd alweer op Tv is nog niet zo heel lang geleden al op TV geweest. Idd best een goede film, vooral een heel apparte rol voor Samuel L. Jackson (speelt die overigens erg goed). Zeker wel het kijken waard, alleen ik sla hem een keer over nu al 3 keer gezien.

    als reactie op de film Unbreakable

  • Deze film gaat idd erg om de flauw humor tussendoor en de woordgrapjes, daarom idd zoals al eerder werd opgemerkt in het engels gesproken het leuks. Mooi gemaakt en zeker erg om gelachen!!

    als reactie op de film Ice Age

  • Ik vond dit echt een waardeloze film totaal niet wat ik er van verwacht had... En erg geloofwaardig.. Idd ik ging vergelijken met de 6th sence, maar die vergelijking was niet te maken... En die buitenaardse wezen waren meer lachwekend dan angstaanjagend... Had moeite om de film af te kijken, had hem gehuurd dus toch maar afgekeken, maar dus op TV zeker niet nog eens bekijken.

    als reactie op de film Signs

  • Mmm eens kijken of dit een beetje leuke film is.

    als reactie op de film Ravenous