bullet-time Avatar

bullet-time

reacties

  • Deze Batman is goed! vooral Jack Nicholson.

    als reactie op de film Batman

  • [quote=depp]2 sterren zijn nog te veel voor deze film. alleen de titel al. getverdekkeme!! spreek t is hardop uit, echt een kutfilm!! met hun zogenaamde bijbelsverzen. ow ow ow waar hebben we dat meer gezien??. verdient de originaliteitsprijs deze film!! IK HAAT DEZE FILM!![/quote] juist.... maar wel de moeite nemen om op zoek te gaan naar deze film en zijn RANT er neer te knallen. smaken verschillen hea. niks aan te doen. als jij nu een chill pill neemt.

    als reactie op de film The Boondock Saints

  • Oke heel vet MAAR weet iemand of er ook een beter dvd komt? Special Edition o.i.d.? huidige dvd is kak.

    als reactie op de film South Park: Bigger Longer & Uncut

  • Oke, 1 ding is zeker deze film is MEESTERLIJK. Satire Rules heb m ook op dvd gekocht SE voor 10 euro. In die docu vertellen ze ook dat er verwijzingen naar Jezus zijn enzo.

    als reactie op de film RoboCop

  • Hulde! De eerste 2 Batman films vond ik zeer leuk, maar dit...dit is HET. Deze realistische aanpak werkt perfect bij Batman. Het verhaal is zo goed! en Cillian Murphy is echt creepy. En je ziet dat er héél veel geld in is gepompt. Toppie! [rating 5]

    als reactie op de film Batman Begins

  • Heb deze nog niet gezien, maar aangezien Travolta in Swordfish de film de hemel in prijst, ga ik m checke :p

    als reactie op de film Dog Day Afternoon

  • Deze film is da BOMB

    als reactie op de film The Big Hit

  • [quote=Bosmans]Sorry hoor, maar wat een ontiegelijk overgewaardeerd filmpje. Heb hem een paar keer gezien, met de gedachte, misschien zit er toch een verhaal in, maar nog steeds .... NEE. SLechte muziek en Bradje staat meer in zijn ontblote bovenlijf dan dat ie wat doet of zegt. Afrader. :-S[/quote] PARDON?? Wat denk je wel niet. Dit is de beste film OOIT. Brad Pitt is perfect gecast. Camerawerk is subliem. Het verhaal is origineel en typisch van deze tijd. De film is grappig, schokkend, mooi om naar te kijken, en geeft te denken na afloop. Thema's die de film roert..gewoon te mooi. En de film is naast de kritische kijk op deze consumeer-maatschappij ook nog super ENTERTAINMENT.

    als reactie op de film Fight Club

  • Lijkt meer op Pootie Tang vs. Austin Powers.... dus dit ga ik wel checke

    als reactie op de film Undercover Brother