me_chica Avatar

me_chica

Laatste reviews

Field of Dreams(1989)

"...Vond het echt een goede film. normaal kijk ik niet naar drama's, maar de enige andere optie was een film met S. Seagal en aangezien ik die al een x..."

Laatste reacties

"...Waarom zou het geen bagger zijn? Het gegeven van Saw was in deel 1 nog geniaal (vooral het eind vond ik toen zeer goed gevonden), maar nu, 3 vervolgen later, is er naar mijn mening werkelijk niets nieuws meer aan die hele serie...."
Saw IV
"...Hij spreekt mij eerlijk gezegd totaal niet aan. En dat terwijl ik normaal altijd van horror houd.. Misschien het feit dat ie op Talpa uitgezonden wordt, en ik sinds de start van Talpa nog géén goede film op die zender heb gezien. De enige bekend......"
They
"...Ja idd! Kan me nog herinneren dat ik hm een paar jaar geleden heb gezien en dat ik hem ergens middenin gewoon uit heb gezet, zo eng vond ik hem. Terwijl ik nu zo ontzettend van horror hou.... heb er wel een fobie voor clowns aan over gehouden.........."
It
"...En dat was de honderdste keer dat ie op tv was.... ik heb zelf niet meer gekeken, vond 1x meer dan genoeg en meer dan teleurstellend genoeg om hm nog is te zien. field of dreams was op t andere net en die vond ik (terwijl ik normaal geen drama's......"
Fire Down Below
"...88 minuten? Dan wordt ie zowiezo niet onderbroken voor Hart voor Nederland, dat begint pas om 22.30... maar hij wordt ongetwijfeld wel 110x onderbroken voor reclame.... waar ik wel een hekel aan heb, is dat als een film wordt onderbroken voor een......"
Scooby-Doo

laatste ratings

me_chica heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

me_chica heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.