me_chica Avatar

me_chica

Laatste reviews

Field of Dreams(1989)

"...Vond het echt een goede film. normaal kijk ik niet naar drama's, maar de enige andere optie was een film met S. Seagal en aangezien ik die al een x..."

Laatste reacties

"...Waarom zou het geen bagger zijn? Het gegeven van Saw was in deel 1 nog geniaal (vooral het eind vond ik toen zeer goed gevonden), maar nu, 3 vervolgen later, is er naar mijn mening werkelijk niets nieuws meer aan die hele serie...."
Saw IV
"...[quote=master3d]zeven is niet veel dikker dan zes, vijf was eigenlijk de dikste... [/quote] Vijf mag dan de dikste zijn, de verfilming daarvan vond ik tegenvallen. De film is een aaneenschakeling van de spannendste scenes in het boek, zonder dat h......"
Twee films van laatste Harry Potter-boek?
"...TMF gaf laatst aan dat de release op 12 januari zou zijn... ik heb hm inmiddels al gezien en ik moet zeggen dat ie weer erg goed is. maarre... edit; spoiler werkt niet..."
Releasedatum Saw II bekend
"...Peter Jackson komt nou nooit echt enthousiast over... wel een goede regisseur, maar intervieuws kan ie misschien beter aan iemand anders overlaten, als ie niet wil dat mensen alleen al op t intervieuw afknappen......"
Peter Jackson over Halo
"...Hij spreekt mij eerlijk gezegd totaal niet aan. En dat terwijl ik normaal altijd van horror houd.. Misschien het feit dat ie op Talpa uitgezonden wordt, en ik sinds de start van Talpa nog géén goede film op die zender heb gezien. De enige bekend......"
They

laatste ratings

me_chica heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

me_chica heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.