mientje Avatar

mientje

Laatste reviews

Eline Vere(1991)

"...Leuk, als je van eindejaarstoneelvoorstelling VMBO of VWO houdt. (Leer je meteen nog wat Frans, maar wel op z'n Nederlands uitgeproken) Minder..."

Marathon Man(1976)

"...Klassieker. Verwarrend in eerste instantie als je de puzzelstukjes in elkaar wilt passen. Denk bij de tweede keer dat je het sneller/beter begrijpt...."

Laatste reacties

"...Leuk. Maar alleen als je van dom entertainment houdt. En dus niets verkeerd als je houdt van simpel en geen diepgang. Lijkt me duidelijk...."
Me, Myself & Irene
"...Gedateerd of niet. Realiseer je wel - alhoewel geen garantie voor een goede film, afhankelijk van script - dat deze film gebaseerd is op boek van Ira Levin. Evenals The Stephords wifes (eerste versie), Sliver en A kiss before dying. Wat minder ged......"
Rosemary's Baby
"...Het meest verrassende is het laatste gedeelte - lees plot - van de film; en dat vind ik het knappe in deze film. Je verwacht - gezien het voorspellende verloop, inherente einde. Doch niets is minder waar...."
In the Bedroom
"...In '81 in de bioscoop gezien, weet er inhoudelijk niets meer van, behalve dat, gezien de titel van de film, hij wel is blijven hangen, kwa mooi. Maar je mooit wel van het - langzame - genre film houden...."
Tre fratelli
"...Kijken! Onverwacht en bijzonder!..."
Felicia's Journey

laatste ratings

mientje heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

mientje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.