Ramon van Dam Avatar

Ramon van Dam

reacties

  • Verplicht kijken!

    als reactie op de film The Prestige

  • [quote=Languh]ook leuk dat we het plaatje van de film van vorige week te zien krijgen[/quote] Zoals wel vaker de laatste tijd, en opvallend genoeg vaak op woensdag... De film is aardig, maar mist net wat scherpte.

    als reactie op de film Transamerica

  • [quote=KR4K]was me nooit zo opgevallen eigenlijk , maar eerst reactie uit deze film is al van 2004 whats up with that ? of is dat van vorige keren dat ie op tv is geweest , en word alles bewaard[/quote] Jep, je ziet hier de gehele geschiedenis van de reacties

    als reactie op de film Donnie Brasco

  • [edit] Sorry, dubbelpost...

    als reactie op de film 11'09''01 - September 11

  • Zeer benieuwd! Bevat enkele regisseurs die ik zeer capabel acht voor dergelijke docu's... Ben nog wel het meest benieuwd naar die van Iñárritu, zijn stijl bevalt me over het algemeen enorm :)

    als reactie op de film 11'09''01 - September 11

  • [quote=Webjoker]En toch geef je hem maar een 5. Anyway, wel een aardige film. Het was makkelijker geweest als ze een toffe gozer er nerderig (is dat een woord?) hadden uit laten zien maar op deze manier is het ook wel aardig. Samenvatting: aardig[/quote] Persoonlijk vind ik niet dat een rapportcijfer zomaar om te rekenen valt naar een aantal sterren door het door 2 te delen en andersom. Ik geef een film eerder 5 sterren dan een 10. Maar goed, dat is mijn mening ;)

    als reactie op de film The New Guy

  • Superfilm :)

    als reactie op de film The People Under the Stairs

  • [quote=Celeste]Wat goed dat over dit schrijnende onderwerp een film is gemaakt! Vrouwenbesnijdenis is je reinste vrouwenonderdrukking en moet verboden worden. Ik denk dat het lage FT-cijfer voornamelijk veroorzaakt is door jongetjes en mannen die expres lage cijfers hebben gegeven.[/quote] Ik denk dat het op IMDB zo'n hoog cijfer heeft vanwege het onderwerp en niet omdat de film per sé zo goed is... Ik heb de film niet gezien en weet niet of 'ie goed is, maar de ervaring leert dat "controversiële" films al snel hoge cijfers krijgen

    als reactie op de film The Day I Will Never Forget

  • [quote=KW]Klinkt wel heel veel naar [url=http://www.filmtotaal.nl/module.php?section=filmDB&movieID=7320]Dead Man on Campus[/url].[/quote] Trust me, deze film is een stuk beter dan die :) Klinkt als een B-film als je het zo leest, maar er zitten enkele zeer goede plottwists in!

    als reactie op de film Dead Man's Curve