Onkel Avatar

Onkel

Laatste reviews

Onkel heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Inderdaad een goede film. Alleen als je gaat zeggen dat je Skunk Anansie goed vindt en Prong slecht (wat trouwens niets met gothic te maken heeft) dan heb je qua muziek en behoorlijke kleutersmaak...."
Strange Days
"...[quote=Sir Smokalot]Het kan er aan liggen dat ik een enorme doors-fan ben (vandaar dat ik de film uberhaupt heb gekeken een paar jaar geleden), of dat het genre me erg trekt, maar ik vind dit een van de meest ondergewaardeerde films die er zijn. Erg......"
Strange Days
"...Ik heb ernstige twijfels bij diegenen die dit een slechte film vinden. Die kunnen maar beter naar RTL4 en de Tros kijken. Waarschijnlijk dat ze Frans Bauer en het koffie-uurtje wel goed vinden. Easy Rider is een tijdloos document. Een van de best......"
Easy Rider
"...Wederom weer een verschrikkelijke slechte film met Mel Gibson. Dat deze man nog gevraagd wordt als acteur vind ik onbegrijpelijk. Maar niet alleen M.G. maakt deze film slecht ook het verhaal heeft niets toe te voegen aan eerder gemaakte oorlog/vietna......"
We Were Soldiers
"...Hoewel niet gezien kan een film met Mel Gibson niet goed zijn. Deze religieuze fanaat kan z'n tijd beter doorbrengen in de kerk i.p.v. films te maken...."
Signs

laatste ratings

Onkel heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Onkel heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.