Onkel Avatar

Onkel

reacties

  • Inderdaad een goede film. Alleen als je gaat zeggen dat je Skunk Anansie goed vindt en Prong slecht (wat trouwens niets met gothic te maken heeft) dan heb je qua muziek en behoorlijke kleutersmaak.

    als reactie op de film Strange Days

  • [quote=Sir Smokalot]Het kan er aan liggen dat ik een enorme doors-fan ben (vandaar dat ik de film uberhaupt heb gekeken een paar jaar geleden), of dat het genre me erg trekt, maar ik vind dit een van de meest ondergewaardeerde films die er zijn. Erg strakke acteerprestaties in een spannend verhaal. Alleen de verkrachting van goede muziek door met name goth-loser Prong, waar Ray Manzarek goddomme nog aan meegewerkt heeft (geldprobleem?), bracht het slechte in me naar boven.... Juliette Lewis daarentegen begon volgens mij in die tijd te zingen en dat deed/doet ze vind ik niet onverdienstelijk. Tegenwoordig doet ze het meer dan acteren. De niet-doors muziek is goed aan te horen, vooral Strange Fruit-No White Clouds en natuurlijk het werk van Skunk Anansie. Ik wil hem absoluut nog een keer zien![/quote]

    als reactie op de film Strange Days

  • Ik heb ernstige twijfels bij diegenen die dit een slechte film vinden. Die kunnen maar beter naar RTL4 en de Tros kijken. Waarschijnlijk dat ze Frans Bauer en het koffie-uurtje wel goed vinden. Easy Rider is een tijdloos document. Een van de beste films ooit. 10 Verplichte kost dus voor iedereen die van kwaliteit houdt.

    als reactie op de film Easy Rider

  • Wederom weer een verschrikkelijke slechte film met Mel Gibson. Dat deze man nog gevraagd wordt als acteur vind ik onbegrijpelijk. Maar niet alleen M.G. maakt deze film slecht ook het verhaal heeft niets toe te voegen aan eerder gemaakte oorlog/vietnamfilms. Kan me goed vinden in het commentaar van Cee van Lleef

    als reactie op de film We Were Soldiers

  • Hoewel niet gezien kan een film met Mel Gibson niet goed zijn. Deze religieuze fanaat kan z'n tijd beter doorbrengen in de kerk i.p.v. films te maken.

    als reactie op de film Signs