SFUmovie Avatar

SFUmovie

reacties

  • Geen smaak? Ik denk dat het veel meer over jou zegt dan over de mensen die het wel een goede film vinden. De film is voor 20 wereldbekende awards genomineerd en heeft er daarnaast ook daadwerkelijk 11 gewonnen. Gelukkig worden die niet gekozen door van die eenzijdige figuren zoals jou :N Goede film T+). Als je hem nog nooit gezien hebt: schaam je. Kijken.

    als reactie op de film The Green Mile

  • Als je van rampenfilms houd is dit zeker een goede film!

    als reactie op de film Volcano

  • Ah nee he! word het weer onderbroken door Hart van Nederland!! :(:(:( rot SBS

    als reactie op de film Armageddon

  • [quote=Oboema]Das vaak mijn reactie ;) Maar in dit geval zekers waar. Kan er hier op filmtotaal.nl niet een tellertje bijgehouden worden? Ik ben benieuwd hoe vaak deze als op de Nederlandsche TV is geweest. Ik schat toch op z'n minst 7 keer.[/quote] http://www.filmtotaal.nl/module.php?section=filmDB&movieID=1056 ;) " Deze film is 9 keer op TV uitgezonden (sinds 23/02/02)"

    als reactie op de film Armageddon

  • [quote=SFUmovie] Morgen deel 3? O+[/quote] Correctie.. Home Alone 3.. Vrijdag, half 9, RTL 5.. Logica van RTL......2..1..4..3... O+O+O+O+O+

    als reactie op de film Home Alone 2: Lost in New York

  • [quote=RedDevil085]Volgens TVgids.nl komt vanavond wel degelijk Home Alone 4 op de buis. Een straight-to-tv uitgave met een gemiddeld cijfer van 2.3 op IMDB [url=http://www.imdb.com/title/tt0329200/](Home Alone IV op IMDB)[/url][/quote] Krijg nou wat.. :? tis idd echt Home Alone 4.. wel met nieuwe personages.. ben benieuwd of het iets is.. Overigens wel lekker ingepland van RTL 7.. eerst Home Alone 2, vervolgens een dag later deel 1 en weer een dag later deel 4. Morgen deel 3? O+

    als reactie op de film Home Alone 2: Lost in New York

  • Van die tv gids klopt niks.. BBC site zegt "10.35 pm" Enemy of the State, maar dat zou 23.35 uur hier moeten zijn, niet 22.00 uur... en dan zou hij maar 65 min duren?? Orginele is toch 131 minuten..?

    als reactie op de film Enemy of the State

  • Ik vraag me wel af of de synopsis van Veronica wel de echte is... Geheim agent Ethan Hunt wordt vastgehouden en men dreigt hem neer te schieten voor de ogen van zijn vrouw. Dan begint er een kat-en-muisspel, waarbij Hunt alle geheimagenten die hij vertrouwt, nodig heeft om zichzelf én zijn vrouw te redden.

    als reactie op de film Mission: Impossible III

  • Mission Impossible III stond voorheen als film om 22.00 uur, Veronica heeft inmiddels bekend gemaakt dat het een 1 April grap was: http://veronica.sbs.nl/modules/entforum/viewtopic.php?t=1285 De film word trouwens gevolgd door Rollercoaster, die staat nog niet in het lijstje van FilmTotaal :-)

    als reactie op de film Mercury Rising

  • Http://veronica.sbs.nl/modules/entforum/viewtopic.php?t=1285 Veronica bevestigd op hun forum dat het een 1 April grap is :-) + de echte programmering, misschien dat de admins van FilmTotaal ook kunnen updaten.

    als reactie op de film Mission: Impossible III