Bilspleet Avatar

Bilspleet

Laatste reviews

Bilspleet heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Exact @Sparrow Het zijn berichten als deze waarom ik - na dit bericht - mijn account verwijder en de website niet meer ga bezoeken. Ik ben hier vooral een lurker, maar ben nu wel echt klaar met het niveau van de berichtgeving; het zwakke 'celebrity......"
Deze gave hint hebben velen gemist in 'Avengers: Endgame'
"...[quote=Remco]Wel een film waar ik naar uitkijk hoewel het verhaal al duizend keer gedaan is. Ook leuk om Aaron Eckhart weer eens in een grote film te zien......[/quote] Verhaal over aliens is natuurlijk al vaker gedaan. Maar echt in de vorm van......"
Battle: Los Angeles poster
"...Echt? Wat een jochies... Ik had gehoopt op iets meer volwassenheid...."
Jonge acteurs beoogd voor rollen Jean Grey & Scott Summers in 'X-Men: Apocalypse'
"...[quote=Blockbuster]Every Jim Carrey Movie Performance Ever, Ranked http://www.indiewire.com/article/every-jim-carrey-movie-performance-ever-ranked-20141110?page=1[/quote] Ze zetten de Ace Ventura films enorm laag. Ik neem ze dus al niet meer serie......"
Dumb and Dumber To
"...Gek genoeg ziet alleen de oude rot er goed uit, met een wat grauwe foto in plaats van dat gladgestreken andere volk, die overigens lekker op de grond aan het schieten zijn...ze hebben werkelijk geen enkele moeite gestoken in deze foto's lijkt het wel......"
Veel promofoto's 'Terminator: Genisys'

laatste ratings

Bilspleet heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Bilspleet heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.