Harold & Kumar Go to White Castle (2004)

Fast Food. High Times.

play

6,7 details

  • 88 Min
  • Komedie
  • Avontuur
  • Verenigde Staten
  • Duitsland
  • Canada
88 Min Verenigde Staten

Harold en Kumar zijn twee vrienden en wonen samen op kamers. Na een vermoeiende week werken en een mislukte sollicitatie eindigen de twee op vrijdagavond blowend op de bank. Opeens krijgen ze enorme zin in een hamburger van White Castle. Ze moeten en zullen die avond een hamburger eten van White Castle. Er is alleen één probleem; de hamburgertent is verhuisd en Harold en Kumar weten het niet meer te vinden. Vanaf dan start een grote zoektocht naar White Castle waar ze onderweg hulp krijgen van de meest bizarre figuren. Eén ding is duidelijk: ze moeten hoe dan ook die avond een White Castle hamburger eten.

Regie
Danny Leiner
Cast
Kal Penn, John Cho, Paula Garcés, Anthony Anderson, Fred Willard, Ethan Embry, David Krumholtz, Eddie Kaye Thomas, Robert Tinkler, Angelo Tsarouchas, Steve Braun, Siu Ta, Christopher Thompson, Mike Sheer, Dan Bochart.
Budget
$ 9.000.000
Opbrengst
$ 23.936.908
Release
30.05.2004

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reacties

Magalaan

"...Leuke film vol dolkomische situaties. Ik heb er van genoten...."

Geertwillemvanbeek

"...Super leuke film had ik ook wel verwacht gewoon te gek! 8/10..."

dablidov

"...Haha, deze film is echt goed! Vooral op een feestje of wanneer je in een melige bui bent ;) Absol......"

Harold & Kumar Go to White Castle

acties