Algemeen

Er zijn serieuze plannen voor een 'Harold & Kumar' deel 4

Volgens de geruchtenmolen worden er al volop ideeën verzameld.

door Arjen Rooseboom om 13:26 in Algemeen
Wie kent er nog 'die Aziaat van American Pie' en 'die Indiër uit Van Wilder', oftewel Harold & Kumar? De door John Cho en Kal Penn gespeelde stoners hadden in 2004, 2008 en 2011 hun eigen trilogie, bestaande uit Go To White Castle, Escape From Guantanamo Bay en A Very 3D Christmas. De films waren redelijk succesvol, maar inmiddels is het al bijna tien jaar stil rondom dit illustere duo.

Tijdens de zomerpers-tour van The Television Critics Associations waar hij zijn nieuwste serie Sunnyside promootte, werd hoofdrolspeler Penn gevraagd naar de mogelijkheden van een vierde aflevering. De acteur meldde dat schrijvers Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg voorzichtig bezig zijn met de ontwikkeling van het een en ander, maar het is door drukke agenda's nog zoeken naar een manier om samen te komen.

Lancering van meerdere carrières
Voor zowel de makers als castleden waren de films een opstapje naar het grotere succes. Penn speelde daarvoor voornamelijk bijrollen en werd vaak gedwongen een stereotiep Indiaas accent op te zetten. Cho zijn credits waren nog magerder als nietszeggende Sale House Man #1, Milf Guy #2 of Aide #3. Voor Schlossberg en Hurwitz was Go To White Castle het eerste scenario dat ze zelf produceerden.

Tegenwoordig heeft Penn gewerkt voor Barack Obama en speelde hij in hitseries als House en het onlangs gestopte Designated Survivor. Cho maakt onder andere deel uit van de populaire Star Trek-crew.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Zembo

Avatar

Deel 3 was iig niet te pruimen.

KeesjeNL

Avatar

Jammer van Aziaat, ik vond hem best genietbaar in Star Trek uit 2009..

NieuwsFilm

meest populair