Thijs, Avatar

Thijs,

reacties

  • Alweer op tv. Als er 1 film is die vaak op sbs komt is het deze wel. Volgens mij is hij er wel 4x per jaar op ofzow=S

    als reactie op de film Enemy of the State

  • [quote=kazin]Je hebt gelijk pearl harbor had niets met de Duitsers te maken maar met de Jappen. De Jappen , de Duitsers , de Italianen en De Spanjaarden waren bondgenoten. Als een bondgenoot van jou een land aanvalt moet jij het eerste de oorlog verklaren en voorbereid zijn voordat hij jou de oorlog verklaard omdat je een bondgenoot bent. Vandaar dat Adolf Hitler als eerste de oorlog verklaarde. Spanje was niet echt een bondgenoot hij hielp de Duitsers en Italianen echter wel met Joden het land uitzetten of te vermoorden verzet strijders oppakken en vermoorden en er waren hier en daar wat kampen in Spanje. De Leider Franco Regeerde. Er was echter geen aanleiding om ook Spanje aan te vallen omdat die niet zo erg was of Landen bezet had.[/quote] Dat stuk van Spanje heb ik nog nooit ergens gelezen! Volgens mij was Spanje neutraal gedurende WOII, er zijn ook vele Engelandvaarders via Spanje/Portugal naar Amerika en Engeland gegaan. Maar de film zelf lijkt me heel mooi. Ik heb hem nog niet gezien en zal hem zeker gaan kijken. De WOII is, alhoewel er gruwelijke dingen zijn gebeurd, toch wel een van de interessantste periodes in de 20e eeuw...

    als reactie op de film Der Untergang

  • Prachtige film, heb hem een aantal jaren geleden gezien en heeft toen indruk achter gelaten. Het is wel lang geleden, maar ik ga hem zeker weer kijken!

    als reactie op de film Equilibrium

  • Heb hem net gezien en vond hem ontzettend tegenvallen. Het orgineel is zo veel beter om te zien..

    als reactie op de film Ebbie

  • Het lijkt me een mooie film zo te zien. En met onze net nieuw aangeschafte geluidsinstallatie moet het helemaal goed komen. Ik ga hem iig kijken, helemaal met gebrek aan beter. Con Air heb ik nou al zo vaak gezien terwijl ik het helemaal niet zo'n hele boeiende film vindt..maar dat is een ander Topic.

    als reactie op de film Master and Commander: The Far Side of the World

  • [quote=Symb-watcher]KOM OP ZEG! I'll say no more :X[/quote] Met Kerst zijn er films waarom dan niet met Sinterklaas?! We zijn allemaal klein geweest...

    als reactie op de film Het paard van Sinterklaas

  • Heb hem een paar jaar terug voor het laatst gezien, Vond hem toen prachtig:)

    als reactie op de film The 13th Warrior

  • Waarom staat Ben Affleck er niet bij?:}

    als reactie op de film Boiler Room

  • Tsjah, daar zou je het idd wel een beetje mee kunnen vergelijken,:P

    als reactie op de film Superman II

  • Ik vond hem prachtig. Misschien komt dat wel door de jonge leeftijd die ik had toen ik hem voor het laatst zag, maar ik ga hem zeker weer kijken. en ga niet spoilen, dat is ook zo jammer voor degen die hem niet kennen!

    als reactie op de film Daylight

  • [quote=Darthmar]Je kan films uit verschillende periodes niet vergelijken. The Longest Day is een geschiedkundige vertelling over D-day gezien van beide kampen. Saving Private Ryan heeft niks met D-day te maken behalve de landingsscene.Daarna is het het een fictioneel verhaal. Ik ben het ermee eens dat de landing in SPR realistischer is dan in de TLD. Maar dat heeft te maken met de tijd waarin de film werd opgenomen.[/quote] Volgens mij is SPR toch echt op een waargebeurdverhaal berust hoor. Er zal vast wel wat/veel fictie in zitten maar dat van die reddingsoperatie van een soldaat in WW2 is volgens mij waargebeurd. Ik kan het mis hebben hoor;)

    als reactie op de film The Longest Day

  • Kijk even naar de datum he? Blijkbaar stond er op maandag 3 Januari 2005 dat deze film er midden in de nacht op kwam wat uiteindelijk dus niet het geval was. is dat nou zo moeilijk?!

    als reactie op de film The Guns of Navarone