Ang3l Avatar

Ang3l

"Looking for Angels in the darkest of Night"

Laatste reviews

Ang3l heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Zucht.............. bullshit reacties over Storm blank maken. Op de pik getrapte witte zieltjes hier. In the eyes of the oppressor, every step towards equality feels like oppression. De hele background van Storm betreft Afrika, aanbeden als Afrikaan......"
Janelle Monáe (Moonlight) wil 'X-Men'-personage Storm spelen in het MCU
"...Gisteren in de bios gezien. De rauwe zijde van Call me by your name. Erg indrukwekkend...."
Matthias et Maxime
"...@artificialis En dat is dus idd wat ik in mijn post t laffe van marvel (of eigenlijk Disney) noemde. Dat off-screen geneuzel dat een karakter toch echt wel queer is. O ja? laat t maar eens on-screen zien dan! (maar dan ben je o.a. je Chinese markt k......"
Tessa Thompson over het eerste 'queer'-personage in het MCU
"...Heel leuk Tessa, maar er was NIETS over van die queerness van Valkyrie in het MCU. Marvel durfde het gewoonweg niet aan. Zeggen dat Valkyrie queer is in de social media er omheen, is hetzelfde als Rowling die zegt dat Dumbledore gay is. Als t niet in......"
Tessa Thompson over het eerste 'queer'-personage in het MCU
"...@Greenhornet & @Draven Die amputatie en de harttransplantatie waren geen direct gevolg van t coronavirus, maar van een bacteriele infectie die hij heeft opgelopen, wellicht extra vatbaar omdat hij zo zwak was van t coronavirus. Is wel een versch......"
Verdrietig: Nick Cordero overleden na maandenlange strijd tegen coronavirus

laatste ratings

Ang3l heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Ang3l heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.