mazzl Avatar

mazzl

Laatste reviews

mazzl heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Rooster]Lompe, luidruchtige en onnozele film. Complete verspilling van geld en talent (ik bedoel hiermee niet het talent van Roland Emmerich want als hij iets bewezen heeft is het wel dat hij er niet over beschikt). Blabla.. hoge bloeddruk om......"
Independence Day
"...[quote]Yeah, en ik heb hem in een of ander sleazy zaaltje in Orlando (VS) gezien op, jawel, ID4. De reacties van het publiek alleen al maken dit voor mij een heerlijke (en dubieuze) herinnering. Wat een stelletje patriotistische idioten zijn Amerikan......"
Independence Day
"...[quote] Op een forum op de IMDB zei een Amerikaanse jongen verontwaardigd: "Waarom haat Moore Amerika zo?" Dat doet ie denk ik niet. Hij houdt van zijn land. Maar men vergeet dat je huist van iets houdt, je er kritiek op wil geven als je het naar de......"
Staande ovatie voor Fahrenheit 911
"...[quote=gr4ndo_loco]Euuhmmm, lijkt ook beswel op Stephen King's Golden Years....:?[/quote] Je bedoelt... Stephen Kings Golden Years lijkt -misschien- hierop? Fitzgerald was er tenslotte ietwat eerder bij met zijn verhaal. Overigens: van hetzelfde t......"
Nieuwe film Fincher
"...Hangt van de filmmaatschappij af. Sommigen proberen op safe te spelen (alsof dat bestaat in de filmwereld, want het is moeilijk te voorspellen wat wel of niet een succes zal worden), andere maatschappijen hebben mensen aan het hoofd staan die wel ris......"
Monsterzege 'Van Helsing' in bioscoop

laatste ratings

mazzl heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

mazzl heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.