aspers Avatar

aspers

Laatste reviews

aspers heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@frietgezicht volgens mij heb ik alleen maar een oordeel over deze trailer. Dat is heel wat anders dan roepen ‘dit wordt niks’.<br> <br> Maar goed, ieder zijn ding. Valt mij wel op dat er de laatste tijd amper nog normale/serieus bedoelde reacties ko......"
Eerste trailer en poster 'Captain Marvel'!
"...God wat hebben we weer een oordeel na het zien van een 2 minuten durende trailer. Ik vind m tof. lekker episch deuntje, zo hoort een superhelden trailer te zijn. Niks mis mee. Ben ik nieuwsgierig naar meer? Yes mam!..."
Eerste trailer en poster 'Captain Marvel'!
"...Saving mr Banks is inderdaad een erg fijne film!<br> <br> En eerlijk gezegd heb ik ook wel zin in deze Marry Poppins! Niets mis om af en toe gewoon een lekkere, warme familiefilm te kijken in die koude december maand. Mis dit soort films wel. Zoiets......"
Nostalgische trailer 'Mary Poppins Returns': supercalifragilisticexpialidocious!
"...Mijn conclusie: dit is een scene naar aanloop van een of andere ingrijpende gebeurtenis (waar een clown een belangrijke rol in speelt), waarna Arthur transformeert in The Joker. Nu is hij wat sullig, straks een duivelse, gestoorde crimineel...."
Eerste foto Joaquin Phoenix als The Joker!
"...Warner zegt eigenlijk alleen maar dat ze zullen blijven samenwerken met Cavill. Dat wil niet zeggen in de rol van Superman...."
Warner: Henry Cavill niet weg als Superman

laatste ratings

8,2
Up (2009)
Up (2009)

watchlist

aspers heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.