aspers Avatar

aspers

Laatste reviews

aspers heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik ben gestopt na Lincoln. Wist mij echt niet meer te boeien. Zat een beetje als een zombie naar het scherm te staren. Een film kan dan wel weer leuk zijn. Als ze nu eens het verhaal van het begin van dit alles vertellen, dan zit ik in de bios! ..."
Teaser voor de eerste 'The Walking Dead'-film!
"...Is deze Terminator featurette al voorbij gekomen? Moet zeggen dat deze mij enthousiaster maakt dan de eerste trailer! https://youtu.be/-iTco6JgZ4o ..."
'Terminator: Dark Fate' krijgt officieel een R-Rating!
"...Oké... een beetje vreemd... maar als je het een paar keer bekijkt went het wel. En ik moet zeggen dat het toch wel verdomd knap is wat tegenwoordig allemaal mogelijk is! Maar nu... heel erg tof dat ze die decors op grote schaal hebben gebouwd. Maar......"
Vrij bizarre eerste trailer van 'Cats'
"...Tja... de stoeptegels hebben er (helaas) zélf voor gekozen! En weet je wat het ergste is...? Ze doen dat waarschijnlijk straks gewoon nog een keer...."
Acteurs en regisseurs reageren op racistische tweet van Donald Trump
"...^ En dan vooral als eerste hé!? :D Leuk! Ieder zijn ding. ;) Maar on topic... en peperdure film, maakt nog geen goede film. ik ben het vertrouwen in de Netflix films al een tijdje kwijt. Een échte topper (die ik b.v. niet had willen missen in de bio......"
Monsterslag Netflix met peperdure Dwayne Johnson-film!

laatste ratings

8,2
Up (2009)
Up (2009)

watchlist

aspers heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.