__RIK__ Avatar

__RIK__

Laatste reviews

__RIK__ heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Rival24]Ik kan het me niet voorstellen. Hij had al meer geld dan ie ooit op zou krijgen. Volgens mij is het gewoon een kwestie van met grensverleggende cinema bezig zijn dat zijn klokje doet tikken, en dat brengt nou eenmaal veel geld op.[/quo......"
James Cameron verdient al $350 miljoen aan Avatar
"...Ben niet onder de indruk... ook wat betreft model had ik betere kunnen bedenken, acteerprestaties zijn ook niet een criterium waar Bay zijn acteurs op toetst dus de keuze voor de bovenstaande dame (hoewel ik haar niet afkeur) begrijp ik niet echt......."
Nieuwe setfoto's Transformers 3
"...Bah, mocht er een petitie komen om Edward Norton er in te houden dan teken ik deze direct... En willen ze de hulk dan ook gaan aanpakken (ander uiterlijk)? Edward Norton is toch 1 van mijn favo acteurs. Ik zit hier nu erg pissig achter mijn pc...."
Edward Norton is niet blij met Marvel
"...[quote=dikkieD]echt een faal, je laat niet iemand anders toch mikaela spelen[/quote] Mikaela is verwijderd uit de film, het word een nieuw personage...."
Waarom geen Transformers 3 voor Megan Fox?
"...[quote=ThomasG]ze zal gemist worden....nu nog een plot, een regisseur en acteurs met talent en je hebt een vette film![/quote] Ik denk dat alleen een andere regiseur de film al een stuk beter maakt, deze regiseur haalt de acteurs omlaag (i.p.v ze......"
Waarom geen Transformers 3 voor Megan Fox?

laatste ratings

4,7
Godzilla (1998)
Godzilla (1998)

watchlist

__RIK__ heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.