TwilekPimp Avatar

TwilekPimp

Laatste reviews

TwilekPimp heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Leuk om iets nieuws te zien uit de oude trilogy! Ik vindt het alleen altijd raar dat die lightsabers geen licht afgeven. Als je die zou ontsteken in zo'n donkere ruimte dan ben je zelf toch helemaal verlicht! Luke zit nog steeds in het donker :-P..."
George Lucas maakt Star Wars Blu-Ray release bekend
"...Als je niks wilt weten over een film dan zoek je toch niks op? Als je gericht gaat zoeken dan kan je verwachten dat je spoilers tegenkomt... Het enigste waar van mij meningen en spoilers uit mogen blijven zijn titels van b.v. nieuws berichten. So......"
Mogen artikels op Wikipedia spoilers bevatten?
"...Filmtotaal ik mis de mogelijkheid om dingen te delen b.v. op Facebook. Ik wil deze trailer kunnen delen met vrienden... Is ogemiste gratis publiciteit :P..."
Trailer New Kids Turbo!
"...Idee: Maakr ergens op de homepage een extra column waar je kleine nieuwsberichten in kan droppen, zo kan je misschien een onderscheid maken tussen grotere artikelen waar veel eigen schrijfwerk in zit en artikelen die maar één zin ofzo nodig hebben...."
Filmnieuws in het kort
"...BOOOO de Sint komt alle anti poster mamma's halen! Check de mega vette Sint site: [url=http://www.sintdefilm.com]http://www.sintdefilm.com[/url]..."
Strijd tegen SINT poster gaat door

laatste ratings

7,3
Europa (1991)
Europa (1991)
6,1
Stargate (1994)
Stargate (1994)
7,9
Avatar (2009)
Avatar (2009)
5,7
Moonwalker (1988)
Moonwalker (1988)

watchlist

TwilekPimp heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.