Semsoethot Avatar

Semsoethot

Laatste reviews

Imagining Argentina(2003)

"...Zeer goede film, aangrijpend. Voor de oudjes onder ons (die zich de actie van Neerlands Hoop nog herinneren om Nederland NIET naar het WK in..."

Ye yan(2006)

"...Ik vind dit een heel bijzondere film. Het verhaal is geïnspireerd door het koningsdrama Hamlet en speelt zich af in de 10 eeuw in China. De broer van..."

Lorelei(2005)

"...De "bloedstollende opvolger van Das Boot en Below" valt me behoorlijk tegen. Volgens een kijkgenoot is dit een typisch Japanse film waarbij..."

Monk Dawson(1998)

"...Het gegeven van de film is redelijk orgineel, maar de uitwerking is filmisch gezien minder. Het verhaal wordt retrospectief verteld, maar springt toch..."

Laatste reacties

"...Er zijn in 1999 meerdere films gemaakt met de titel Justice. Deze heb ik dus niet gezien, sorry...."
Justice
"...Ik vond deze film een verfrissende variatie op het Romeo en Juliathema. Orgineel gegeven en goed gespeeld. Overigens wordt hoofdrolspeelster Agnes Bruckner (Vivian) verlieft op Hugh Dancy (Aiden) en niet op de haar toegewezen aanstaande echtgenoot (......"
Blood and Chocolate
"...Deze film roept voortdurend duistere emoties op. Hij zwelgt in naargeestigheid, onrust, onlust, wellust en laat de kijker diep in verwarring achter. Dat er in Europa grote tegenstellingen zijn is geen schok, maar dat het ontwikkelde Oostenrijk een ev......"
Import/Export
"...Heel onderhoudend, soms orgineel verfilmd, creepy Vin Diesel en fraaie Radha Mitchell. Mooiste scene: het vuurspuwende drankorgel...."
Pitch Black
"..."" Volgens mij is Mohammed Ali zelf betrokken geweest bij de film en heeft Will Smith zelfs persoonlijk moeten vragen omdat die in het begin er niet zoveel oor naar had........ "" Dat klopt Martijntjhe, Ik vond de film niet altijd even boeiend......"
Ali

laatste ratings

watchlist

Semsoethot heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.