Semsoethot Avatar

Semsoethot

reacties

  • Er zijn in 1999 meerdere films gemaakt met de titel Justice. Deze heb ik dus niet gezien, sorry.

    als reactie op de film Justice

  • Ik vond deze film een verfrissende variatie op het Romeo en Juliathema. Orgineel gegeven en goed gespeeld. Overigens wordt hoofdrolspeelster Agnes Bruckner (Vivian) verlieft op Hugh Dancy (Aiden) en niet op de haar toegewezen aanstaande echtgenoot (paargenoot!) Olivier Martinez (Gabriel).

    als reactie op de film Blood and Chocolate

  • Heel onderhoudend, soms orgineel verfilmd, creepy Vin Diesel en fraaie Radha Mitchell. Mooiste scene: het vuurspuwende drankorgel.

    als reactie op de film Pitch Black

  • "" Volgens mij is Mohammed Ali zelf betrokken geweest bij de film en heeft Will Smith zelfs persoonlijk moeten vragen omdat die in het begin er niet zoveel oor naar had........ "" Dat klopt Martijntjhe, Ik vond de film niet altijd even boeiend door de vele langdradige stukken. Hij kan moeiteloos 45 min. korter zonder kracht te verliezen. Overigens een zeer goede Will Smith.

    als reactie op de film Ali

  • Vooral deze film gaan kijken als je in de nachtdienst moeite hebt met wakker blijven. Hersenloos vermaak komt het meest in de buurt, soms onlogisch maar met vlagen ook komisch. Smaakt goed met automaatkoffie :+

    als reactie op de film Bad Company

  • Curtis kan een geweldige bitch spelen, maar de overige hoofdrolspelers zijn vlak en clichématig uitgewerkt. Het verhaal is tamelijk oninvoelbaar (moeder van jonge kinderen loopt weg, duikt na drie jaar weer op, is inmiddels rijk geworden en wil haar gezin terug, inclusief aanstaande ex-man die uiteraard inmiddel een andere relatie heeft). Affijn kijken naar de zoveelste herhaling van her journaal is erger.

    als reactie op de film Mother's Boys