derooy Avatar

derooy

Laatste reviews

Prometheus(2012)

"...Vanavond gezien , kort gezegd stelt deze me gewoon teleur en mijn verwachtingen waren al niet hoog ... Intro is te snel en te gemakkelijk neergezet ,..."

Laatste reacties

"...[quote=Steve-O]Ik heb reeds geprobeerd Thor the Dark World te kijken maar ik heb 'm in drie of vier stukken gekeken. Niet om aan te zien. Dat mensen daar voor naar de bios gaan. De kwaliteit van het MCU is flink achteruit gegaan. Ik vind het maar......"
Marvel Studios heeft koers uitgestippeld tot 2028
"...[quote=Banned]Nu je het zegt! Hoe meer ik ernaar kijk lijkt z'n hoofd gewoon op iemand anders z'n lijf geplakt. Volgens mij is Walhberg helemaal niet zo gespierd...[/quote] Moet je goed kijken bij zijn vorige films ... vanaf date night was hij nie......"
Poster van Michael Bay's 'Pain & Gain'
"...OMG !! deze film gaat zo episch worden die moet ik zien !!!!! ( zegt me vriendin ) ik aan de andere kant ga huilen in het weekend van 6 november :|..."
Nieuwe trailer The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
"...[quote=Frietgezicht]-spoiler- Ik weet dat al hoor.Omdat die in die put klappies kreeg van de rest toen Talia eruit klom,is gewoon in de film te zien. Tenminste,dat is de reden waarom die het masker nodig had,hoe die eraan kwam lijkt me niet boeiend,......"
Bane's herkomst geschrapt uit The Dark Knight Rises
"...Ben benieuwd hoe lang Jackman nog deze rol kan spelen, hij wordt dit jaar ook alweer 44, ik zie hem dit niet nog 10 jaar doen. Zolang hij blijft spuiten kan hij dit nog wel 10 jaartjes doen ;)..."
Nieuwe setfoto's The Wolverine

laatste ratings

derooy heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

derooy heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.