martijn1k Avatar

martijn1k

Laatste reviews

martijn1k heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=joeriporta]Hoe kan een film met Nicolas Cage nog de moeite waard zijn?! Sinds zijn glansrol in Con-Air (eerlijk is eerlijk: die was groots) speelt ie in elke film steeds meer als een natte handdoek. The Sorcerer’s Apprentice is er dan ook ee......"
The Sorcerer’s Apprentice
"...[quote=Muufley]Als er één ding is waar je best Avatar niet probeert the minimaliseren en vergelijkingen te trekken is het wel het technische aspect van de film want het is een technisch hoogstaand meesterwerk op dat gebied.[/quote] Hier doe je een......"
Trailer beter bekeken: 'Warcraft'
"...Eh... ok. Interessante reacties weer. Ik vind het er juist geweldig uitzien, ik heb vroeger veel Warcraft gespeeld (niet WoW overigens) en ik vond die cut-scenes altijd supergaaf. Ik kijk onwijs uit naar de film. Wat vinden jullie bijvoorbeeld......"
Trailer beter bekeken: 'Warcraft'
"...Superman Returns (2006) krijgt een 76% rating, 61% audience likes. Man of Steel een 56% rating met 76% audience likes. Dus op basis van die cijfers moet ik bijvoorbeeld een vriend die beiden niet heeft gezien, eigenlijk aanraden om Superman Retur......"
POLL: slechtste superheldenfilms

laatste ratings

watchlist

martijn1k heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.