michaelbay Avatar

michaelbay

Laatste reviews

The Revenant(2015)

"...Ik kan echt oprecht niet begrijpen hoe je zoiets op kunt schrijven. ik heb de film gezien en ik vond em echt briljant. openingschene is een van de..."

The Grandmaster(2013)

"...Laat je niks wijs maken!!! deze film heeft echt HE-LE-MAAL niks met ip-man te maken. het is echt saaie bagger van begin tot eind. de paar..."

Laatste reacties

"...Ik had de film nog nooit gezien en dankzij de beschrijving hierboven hoeft dat nu ook niet meer...."
Actie en spektakel in nieuwe trailer 'Ben-Hur'
"...Zoals wel vaker bij dit soort films reageert het publiek een heel stuk positiever op deze film dan de recensie schrijvers. misschien wordt het eens tijd om de recensie aan te passen aan de verwachting die mensen erbij hebben... bij warcraft verwacht......"
‘Warcraft’ lijkt China te veroveren [UPDATE]
"...Ik geloof die recensies nooit zo. xmen wordt ook niet zo extreem gewaardeerd maar die is ook gewoon zo verschrikkelijk bruut. ik vorm gewoon m'n eigen mening..."
Eerste recensies 'Warcraft: The Beginning' binnen
"...Trailers snap ik allemaal wel maar ik begrijp echt niet wie er clips van films wil zien. dat kijk je toch gewoon in de bios? ik sla ze iig over maar ben wel super benieuwd...."
Vier spannende clips 'Warcraft: The Beginning'
"...Ik zie ook echt totaal niet in wie hier op zit te wachten. mensen die star wars kijken willen toch gewoon jedi zien. waarom geen yoda verhaal, die is al een paar honderd jaar oud. kijk eens naar de trailers van knights of the old republic over......"
Alden Ehrenreich is de nieuwe Han Solo!

laatste ratings

7,9
The Revenant (2015)
The Revenant (2015)

watchlist

michaelbay heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.