drsentertainment Avatar

drsentertainment

Laatste reviews

drsentertainment heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik weet uit ervaring dat je door opgenomen beeldmateriaal anders te monteren letterlijk ook een heel ander verhaal kan vertellen; laat staan dat je nog extra beeldmateriaal opneemt. Dus anders? Jazeker? Beter? Dat moeten we inderdaad afwachten. Maar......"
Het is bekend wanneer 'Zack Snyder's Justice League' verschijnt
"...Dit is een lastige. Natuurlijk als kind heeft de OT echt de meeste indruk gemaakt (reden dat ik nu films maak). Maar als ik puur kijk naar filmbeleving (dialoog, camerawerk, acteurs, montage, etc), dan is TFA echt een topgemaakte film tov de andere f......"
'Star Wars': Welke van de drie trilogieën is de beste?
"...Mandolorian is wel geinig, maar vaak kom ik er toch niet door heen. Voor mij lijkt het dat het te weinig diepgang en karakterontwikkeling heeft. Tja ik heb dan meer met de Disney films, toch????. Ik blijf ze maar kijken....dus het verveelt me nog nie......"
'Star Wars'-fans willen dat Disney het roer helemaal omgooit
"...Klinkt interessant. Maar als ik jullie commentaar lees, twijfel ik zeker. Ik ben momenteel bezig met het schrijven van een TV-serie obv de film Shine on You (voor meer info zie IMDb). Alleen vind ik (creatieve) vrijheid weer belangrijker dan een derg......"
Netflix is op zoek naar Nederlands schrijftalent
"...@centr1no. Excuus. De vraagtekens moesten uitroeptekenS zijn. Ben gek op Avatar, niets negatiefs aan! ..."
Stephen Lang reageert keihard op kritische 'Avatar'-fan

laatste ratings

watchlist

drsentertainment heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.