FataMorgana Avatar

FataMorgana

Laatste reviews

FataMorgana heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@MARQ242 Dank voor je mooie mening! Dat sterkt mijn hoop de film ook hoger te kunnen waarderen dan het origineel. Helaas ga ik nooit meer naar de bios dus moet even geduld hebben voor ik het zal zien maar ik kijk er echt wel naar uit...."
Dune
"...Ik ben verschrikkelijk benieuwd. Al eerder ergens achtergelaten: Ik was juist wel een fan van het 'origineel' uit 1984. Wat mij betreft een van de mooiste SF-films gemaakt, zeker in die tijd. Uiteraard onvergelijkbaar met de tegenwoordige films, die......"
Dune
"...Dune (2021)... Eindelijk!? Zo te lezen een bijna dramatisch historisch verloop om de film eindelijk uit te brengen. Ik ben een fan... Vanaf 1984, toen de film namelijk al was uitgebracht. Maar die versie zou een 'flop' zijn geweest volgens Wikipedia!......"
Dune
"...Media niet beschikbaar als gevolg van een melding door de eigenaar van de auteursrechten...."
Gelekte trailer 'Dune' nu online
"...Gisteren deze film op tv gezien. Vond 'm in beginsel heel sterk en werd inderdaad steeds meer benieuwd hoe het nu af zou lopen als hij zou besluiten om terug naar zijn gezin te gaan. Hoe het afloopt: [spoiler]Helaas mogen we dat er zelf bij verzinnen......"
Wakefield

laatste ratings

FataMorgana heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

FataMorgana heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.