Parisan Avatar

Parisan

Laatste reviews

Parisan heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Volgende keer net als bij The Mandalorian gewoon alles tussen projectieschermen opnemen. Klaar is Kees! Vind het ook rot voor de Oeigoeren, hoor. Maar je helpt ze ook niet door er NIET te filmen. Nu is er tenminste weer aandacht voor. Geluk bij een o......"
Disney reageert eindelijk op felle kritiek rond 'Mulan'
"...Een monolid is typisch juist bij Chinezen en Koreanen. Kom je een keer in aanmerking, wordt je eruit gefilterd op je monolid. Is toch om gek van te worden! Het gaat trouwens om peuters en kleuters, dus lijkt mij dat die nog geen plastische chirurgie......"
Marvel-acteur woedend na foute castingcall
"...Ze moeten wel gewoon alle sequels maken ongeacht de box office resultaten. Ik ben zelf nog wat sceptisch over hoe goed ze gaan worden, maar er is niets ergers dan een onafgemaakte verhaallijn...."
Stephen Lang reageert keihard op kritische 'Avatar'-fan
"...Jippie! Goed nieuws! Kwak maar op Disney Plus, desnoods met premium access, dan hoef je je ook geen zorgen meer te maken over box office cijfers, want dat schijnt helaas nooit echt te lukken met Tron...."
Jared Leto is klaar en gespierd voor 'TRON 3'
"...Wat is succes? Volgens mij moet je dan naar concrete cijfers kijken, niet naar relatieve cijfers. Bovendien komen deze lui net zo snel weer terug als ze niets meer te kijken hebben...."
Aantal opzeggingen Netflix neemt flink toe na hashtag #CancelNetflix

laatste ratings

watchlist

6,2
Aladdin (2019)
Aladdin (2019)
0
Wicked (2019)
Wicked (2019)
6,3
The Lion King (2019)
The Lion King (2019)