McKelly Avatar

McKelly

Laatste reviews

McKelly heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Wat een draak van een film, kwam er echt met moeite doorheen en na afloop had ik echt zoiets van waar heb ik net naar zitten kijken? Samen met Birds of Prey echt de slechtste DC film van de laatste paar jaar...."
Warner Bros. hoopt op veel Oscars voor 'Wonder Woman 1984', ook voor Beste Film
"...Ik heb gekeken bij mijn account, maar kan nog nergens hiernaar upgraden om geld te besparen... Zat sws te twijfelen om Disney+ op te zeggen, maar als ik een paar maanden, zonder extra kosten de nieuwe content kan beoordelen blijf ik misschien wel han......"
Disney+ komt op 23 februari met Star: Dit kan je aan nieuwe content en prijsverhoging verwachten
"...En dan is er zoveel kritiek op wb om films rechtstreeks op hbo max uit te brengen. Deze cijfers bevestigen deze strategie nog maar eens. Misschien een idee voor wb om tijdelijk films tegelijk in de bios als op stream uit te brengen en kijken wat de g......"
Ook 'Wonder Woman' kan bioscoopmarteling niet stoppen: Dramatische voorspellingen
"...Dit was voor mijn zo'n film die me aan het begin niet echt aansprak en me daarna zeer positief verrast heeft! Moet ook zeggen dat ik de boodschap van de film ook zeer actueel vind. Misschien moeten bij ons ook de mobieltjes op dinsdag en donderdag ma......"
Bereid je maar voor: 'Ready Player One' krijgt zeer waarschijnlijk een vervolg
"...Ik dacht dat deze keuze voortkwam, vanuit het 'floppen' van Tenet. Lijkt me niet onlogisch om vanuit dit standpunt hiervoor te kiezen. Misschien een optie voor WB om te zeggen dit een jaartje te testen in deze Corona tijd. Leg niks vast, een goed ond......"
Warner Bros. reageert op de heftige kritiek rond HBO Max

laatste ratings

watchlist

McKelly heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.