Master Of Films Avatar

Master Of Films

"Allememaggies, van slagroomtaartjes wordt je dik."

Laatste reviews

Master Of Films heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Phase fusion with Don't Care Comics...."
Adam Warlock toch niet in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'?
"...Als je interessant vind om deze film in een Barco Escape versie te gaan kijken dan moet je naar Euroscoop gaan. Weinig keuze wat betreft Barco Escape in Nederland, want Pathé en Vue hebben andere spul in huis. Trouwens niet alleen weinig gehoord van......"
6 Below
"...Je kan merken dat Jim uit de spotlights. De laatste nieuwe film die van hem zag was in The Bad Batch met Aquaman. Daarvoor Kick-Ass 2, Dumb and Dumber To & Anchorman 2 cameo. Nou had begrepen dat hij wel een thriller heeft gemaakt met de regisseur va......"
Jim Carrey eindelijk van depressies af
"...In het kader van deze artikel juist wel ;) Trouwens de vraag was "Hoeveel vrouwelijke regisseurs hebben immers een Pixar film mogen regisseren". Hoe je het wendt of keert. Ze kreeg nog steeds de director's credit en de bijbehorende Oscar die uiteraar......"
Teamleden 'Toy Story 4' weg wegens racisme en seksisme bij Pixar
"...[quote=snowkrash]Waar haalt die Snoke het geld vandaan, hoe financiert hij het allemaal?[/quote]Belastingen en extra vrijwillige "giften" van anderen buiten de First Order. Verder "kreeg" Snoke de rommel van Galactic Empire en wat Frietgezicht omschr......"
Eindelijk wat details over 'Star Wars'-schurk Snoke

laatste ratings

Master Of Films heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Master Of Films heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.