Master Of Films Avatar

Master Of Films

"Allememaggies, van slagroomtaartjes wordt je dik."

Laatste reviews

Master Of Films heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Mee eens met Tycho Nestoris mbt de creative vrijheid die Netflix geeft. Alfonso Cuarón krijgt niets voor niets heel veel lof met zijn "gewaagde" Roma. Netflix kochte de distributierechten op, omdat ze in hem geloofden. Cuarón overtuigde Netflix zelfs......"
Outlaw King
"...[quote] De regie van de nieuwe film lag in handen van Fede Alvarez (Don't Breathe) en sindsdien is er online nogal wat onduidelijkheid. Is deze 2013-film een vervolg op of een reboot van het origineel?[/quote]Tja als je titel Evil Dead, en niet een t......"
Definitief antwoord op de vraag of 'Evil Dead' een reboot of een vervolg is
"...Zo te zien probeert Disney meer voor de technische awards te gaan met Infinity War. Disney ziet BP nog steeds als de paradepaardje, aangezien ze daar meer voor de top tier zoals beste actuer, beste film e.d. gaan. De lijst van May Poppins is ook beho......"
Marvel zendt 'Avengers: Infinity War' tóch in voor elf (!) Oscars!
"...[quote=Darthmar]Tarentino's films zijn vaak interpretaties of aangepaste versie van oudere films.[/quote]Tja zo kunnen we wel meerdere films hierop gaan aanspreken. B.v Star Wars, niet meer dan Metropolis, Hidden Fortress, The Seachers, The Dam Buste......"
Ennio Morricone ontkent Quentin Tarantino te hebben uitgescholden
"...[quote=mofo83]Straks -> Disney, Apple, Netflix, Ziggo, Amazon, Videoland, Horrify etc...[/quote]Wellicht ook nog [url=https://tweakers.net/nieuws/145579/disney-wil-amerikaanse-streamingdienst-hulu-internationaal-uitbrengen.html]Hulu[/url]. ..."
Alles wat je moet weten over streamingdienst Disney+

laatste ratings

Master Of Films heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Master Of Films heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.