Master Of Films Avatar

Master Of Films

Laatste reviews

Master Of Films heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Mee eens Rafael11. Hoewel Marvel Studios zelfsstandig is, weet ik zeker dat de Disney alsnog invloed heeft dat checkboxes diversiteit e.d. moeten worden ingevuld. En dat zeg ik niet zomaar. I'll do my homework ;-) Grote vriend van de Filmtotaal Ed C......"
De 'Marvel Sisterhood' in strakke 'Avengers: Endgame' beelden!
"...Echt fans weten dat er al een Strijd de Planeten live action film bestaat. :proost: [youtube=r56XwTGidsU] [quote=Gigan72]Het kwam bij avro.s kinderbios op de woensdag middag.[/quote]Later kwam ik erachter dat Avro de Amerikaanse versie uitzond. Da......"
'Avengers: Endgame'-regisseurs kondigen hun toekomstige films aan!
"...+ 1 Maac [quote=Arnold_FF7]Om eerlijk te zijn er maar twee scènes en in alle twee heeft captain marvel de hoofdrol.[/quote]Dat is geen toeval. [quote=Maac]Wellicht dat berichtgeving rondom games tegenwoordig ook beladen is met bovengenoemde thema’s......"
De 'Marvel Sisterhood' in strakke 'Avengers: Endgame' beelden!
"...@Novarellum @KeesjeNL anderen bekritiseren en tegelijk dezelfde kinderachtige gedachtes opschrijven waar jullie anderen mee beschuldigen is zo hypocriet als het maar kan. +1 voor Mac & Frietgezicht..."
'Terminator: Dark Fate' krijgt officieel een R-Rating!
"...Joseph Kosinski wist een mooie vervolg te maken op Tron. Verder wist hij samen met Joseph Kosinski goed gebruik te maken van de Sony F-65 en de Ijsland lokaties voor Oblivion. Only the Brave had zijn supersterren Josh Brolin, Jeff Bridges, Miles Tel......"
Eerste trailer van Tom Cruise's 'Top Gun: Maverick'!

laatste ratings

Master Of Films heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Master Of Films heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.