Master Of Films Avatar

Master Of Films

Laatste reviews

Master Of Films heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Men had het hier (Filmtotaal) over Kadaver op Netflix als aanrader. Waarschijnlijk is het dat een andere film dan Cadaver op Netflix. ..."
Cadaver [Netflix]
"...Het opiniestukje van Lange Frans in het blad Gezond Verstand ging ook over deze waargebeurde verhaal. :proost: Net voor de kerst is dan ook geen toeval. ;-) ..."
Trailer sci-fi rampendrama 'The Midnight Sky' van Netflix!
"...Ja lieve kijkbuiskinderen. Jullie lezen het goed. Sarah Jessica Parker. Als dat geen lokmiddel is voor Frietgezicht om terug te keren naar... M̶a̶r̶v̶e̶l̶t̶o̶t̶a̶a̶l ... B̶a̶t̶t̶f̶l̶e̶c̶k̶t̶o̶t̶a̶a̶l ... N̶i̶e̶u̶w̶e̶0̶0̶7̶t̶o̶t̶a̶a̶l ... D̶a̶n̶i̶e̶l̶......"
Officieel: Drie originele heksen terug in 'Hocus Pocus 2'
"...[quote=Ang3l]Ik heb maar 1x een geblurred gezicht voorbij zien komen.[/quote]Ik heb meerdere blurred faces gezien. O.a. op de mannentoilet waar Tutar haar "baby" uitpoept. En ook tijdens de hillbilly zingfeestje waar sommigen heren een "saluut" deden......"
Borat schiet Rudy Giuliani te hulp na controversieel moment in 'Borat Subsequent Moviefilm'
"...Als we het toch over de best beoordeelde Marvel film hebben, dan denk ik aan die bijzondere, maar vreemde MCU uitschieter op Rotten Tomatoes. Uiteraard heb ik over Black Panther. Met 96% op de Tomatometer 8.29/10 Totaal 512 reviews waarvan 494 rated......"
Kijktip: De best beoordeelde Marvel-films ooit!

laatste ratings

Master Of Films heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Master Of Films heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.