Master Of Films Avatar

Master Of Films

Laatste reviews

Master Of Films heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Mistress Of Films]Ik kan zijn humor wel waarderen. Het is een van zijn charmante eigenschappen.[/quote] Awww. Wat een lieve compliment. [verlegen modus] Maar nou weet ik niet meer wat moet gaan zeggen. [/verlegen modus] ..."
Eerste foto Captain Marvel in 'Avengers: Endgame'!
"...@Maac. Ik dacht ik zeg het maar. Want we weten allemaal wel dat een zeer succesvolle financiele film *kuch* Avatar als voorbeeld *kuch* niet garant staat voor kwaliteit (algemeen gesproken). Wat vond je van het origineel uit 1992, valt er nog wat te......"
Magische trailer 'Aladdin'; betere (blauwe) Will Smith?
"...[quote=adofmirosch] @MoF Misschien kun je alita battle angle een kans geven. Een Bad-ass female maar totaal niet over de top feminisch.[/quote]Heb ik al gezien :D Rosa Salazar deed uitstekend werk om Alita tot leven te brengen. De film Alita: Battl......"
Eerste foto Captain Marvel in 'Avengers: Endgame'!
"...[quote=Civilian Supreme]Ik vind dat er een docu over gemaakt moet worden.[/quote]Maar dan wel 10 jaar na het overlijden van Bloom, alleen dan pas kan je objectieve docu hiervan maken. ..."
Twitter woedend: 'Orlando Bloom is een dierenbeul' (foto)
"...[quote=Maac]Ik betwijfel of het de film gaat redden,[/quote]Waarmee? Financieel en/of kwaliteit van deze film. [quote=Goku32]het ergste wat ik vind is die acteur die Jafar speelt waar hebben ze hem opgevist,[/quote][url=https://www.ad.nl/den-haag/h......"
Magische trailer 'Aladdin'; betere (blauwe) Will Smith?

laatste ratings

Master Of Films heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Master Of Films heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.