Master Of Films Avatar

Master Of Films

Laatste reviews

Master Of Films heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...De beste: Fast & Furious XIII in een dozijn. De slechste: Fast & Furious 666. Waarin het buurmeisje van de ex-kamergenoot van Don's vader achterneef het opneemt tegen de kleindochter van Letty. Dat ze werd opgenomen in de familie van Candy Ass is ab......"
De beste 'Fast & Furious'-film is 'Furious 7', en de slechtste is...
"...James Cameron's Avatar. Eerste keer gezien in IMAX 3D. Visueel pracht en praal. De tweede kijkbeurt was de extended cut. Nadat het visuele gedeelte bekend is geworden, ging ik eindelijk echt focussen op andere dingen. Duidelijk dat de glans van de op......"
Filmcafé: Welke film vond je eerste keer fantastisch en de tweede keer helemaal niets?
"...[quote=baron nostalgia]en zijn slechtste goodfellas want dat is zo'n rip off van the godfatter[/quote]Eerste keer dat ik zoiets hoor. Weliswaar zullen we nooit te weten komen waarom baron nostalgia Goodfellas een rip off is. Goodfellas is gebaseerd o......"
De beste film van Martin Scorsese is 'Goodfellas', en zijn minste is...
"...[quote=RobzZ01]De rol van Ellen is mij heus bekend hoor. [/quote] Nee hoor. [quote=RobzZ01]Mijn punt is is dat ze niet continu maar kan doen wat ze wil. Ook een executive producer moet zich zo nu en dan verantwoorden aan de maatschappijen met wij z......"
Cyborg-acteur Ray Fisher ontslagen en aan de kant gezet door Warner Bros.
"...[quote=RobzZ01]Ellen runt haar show niet. Daar staat nog altijd een productiemaatschappij boven die de verantwoordelijkheid daar over heeft en als daar jarenlang gedrag is vertoond dat niet door de beugel kan heb je als productiemaatschappij óf je og......"
Cyborg-acteur Ray Fisher ontslagen en aan de kant gezet door Warner Bros.

laatste ratings

Master Of Films heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Master Of Films heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.