Master Of Films Avatar

Master Of Films

"Allememaggies, van slagroomtaartjes wordt je dik."

Laatste reviews

Master Of Films heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Maac]Het is misschien Argento's smaak niet, maar als je niets nieuws of verfrissends doet met het bronmateriaal heeft het maken van een remake nauwelijks zin (tenzij je gewoon geld wilt verdienen natuurlijk).[/quote]Fijn om te lezen dat er wat......"
Regisseur totaal niet blij met 'Susperia' remake
"...Allemaal meesterlijke films, ja incl Office Space. De film die kantoor humor begrijpt. Daarna was het Ricky Gervais :)..."
De grootste Fanboy-films! [deel 2]
"...[quote]Mogelijk zal de film niet meer in de bioscopen uitkomen, maar naar Hulu verplaatst worden.[/quote]Nadeel: Hulu is voorlopig niet internationaal beschikbaar. [url=https://comicbook.com/movies/2018/11/08/hulu-international-subscription-after-dis......"
Gerucht: 'New Mutants' komt niet meer uit
"...[quote]Any Two Actors or Puppets (Especially in Those Creepy Sex Scenes) / The Happytime Murders[/quote]En juist die Creepy Sex Scenes waren ontzettend grappig. :D Waren het echte 2 mensen dan had de MPAA meteen een NC-17 rating gegeven. Eigenlijk h......"
Nominaties Razzie Awards!
"...[quote=Thiver]Dat is geen Netflix-productie.[/quote] Nou eigenlijk is het in feite wel een Netflix-productie ism CBS, maar dan voor de internationale markt :P [url=https://www.trektoday.com/content/2016/12/netflix-sale-funds-star-trek-discovery/]Sta......"
Netflix steekt monsterbedrag in films en series

laatste ratings

Master Of Films heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Master Of Films heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.