Master Of Films Avatar

Master Of Films

Laatste reviews

Master Of Films heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Robbepost]Regisseurs als Nolan en Villeneuve maken films voor in de bioscoop. Of zullen die ook zwichten voor streamingdiensten?[/quote]En laat het toevallig zijn dat een wens is van Netflix, althans met Nolan. Dus zeg nooit nooit. [url=htt......"
Succes Disney+ is nog veel groter dan verwacht
"...[quote=Rick_ao ]Zullen wel leentje buur hebben gespeeld.[/quote]Daar was de 1e Avatar ook niet vies van. ..."
Gave beelden van krab-achtig voertuig uit 'Avatar 2'
"...[url=https://deadline.com/2020/08/mulan-disney-premiere-exhibition-corornavirus-1203004223/]‘Mulan’ Madness: With A Potential Disney+ Windfall, Will Studio Still Need Movie Theaters?[/url] [quote]“They don’t need exhibition partners anymore! Why wou......"
Breaking: 'Mulan' toch direct naar Disney+
"...@Peace. Gisteren was er een bespreking van Disney's kwartaalcijfers waarbij Disney-ceo Bob Chapek diverse plannen heeft bekend voor de investeerders. Daarom zie je vandaag vele artikelen over Disney. Dus kan men van zo'n earnings conference call van......"
Succes Disney+ is nog veel groter dan verwacht
"...[quote]Met het rechtstreeks uitbrengen van Mulan als premium-titel op Disney+ hoopt het bedrijf vast ook een hoop nieuwe klanten te lokken.[/quote]Met als gevolg dat ze zulke geintjes vaker uit gehaald gaat worden. Black Widow alleen naar D+ en geen......"
Succes Disney+ is nog veel groter dan verwacht

laatste ratings

Master Of Films heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Master Of Films heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.