babba Avatar

babba

Laatste reviews

babba heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Er gebeurt in principe helemaal niets in deze film, twee mensen ontmoeten elkaar, leren elkaar kennen, en that's it. Er is gewoon helemaal geen plot. Je kunt ook onmogelijk een spoiler over deze film vertellen. Desondanks is het een film die wel b......"
Lost in Translation
"...Snatch en Heat op één avond, er zijn slechtere filmavonden :P..."
Snatch.
"...Een film van Kurt Wimmer, de regisseur en schrijver van Equilibrium. Met dezelfde schiet- / vechtsport die is gebruikt in Equilibrium. Desondanks schijnt dit een slechte film te zijn. Ik denk dat ik zelf maar eens een oordeel ga vormen vanavond :)..."
Ultraviolet
"...[quote=willyyy]maar wat ik me afvroeg, is dit een vervolg op [url=http://www.filmtotaal.nl/film.php?id=26] behind enemy lines (1998)[/url] of een vervolg op [url=http://www.filmtotaal.nl/film.php?id=1630] behind enemy lines (2001)[/url]. is me niet h......"
Behind Enemy Lines II: Axis of Evil
"...Slechte film dit, ik vraag me af hoe die aan zo'n hoog cijfer komt. Het is een komedie zelden echt grappig is. Deze film heeft slechts één keer een grijns op mijn gezicht getoverd en dat was toen [spoiler]de hoofdrolspeler dat mes in z'n béén stak te......"
Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby

laatste ratings

babba heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

babba heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.