Chriss Avatar

Chriss

Laatste reviews

Bridget Jones's Diary(2001)

"...Ik vond 'em maar tegenvallen. Ik heb hem pas geleden een keer gehuurd, vanwege de hype rond deel 2 dat pas in de bios draaide, dus was wel benieuwd...."

Eyes Wide Shut(1999)

"...Ik vind een film een goede film als hij je je stoel uittrekt en mee in het verhaal sleurt. Als de sfeer van de film op jezelf overslaat en je even het..."

Laatste reacties

"...Ha, kom op zeg, niet zo zeuren. Het is gewoon een lekkere platte actiefilm, zonder diepgang, en ik daar hou ik wel van op z'n tijd. In zijn genre vind ik het niet zo slecht hoor. De scene bij de autodealer is grappig en de geimproviseerde aftiteling......"
Exit Wounds
"...Toffe film, orgineel verhaal. Weinig locatiewisselingen :) maar de film boeide mij van begin tot einde. [rating 4]..."
Phone Booth
"...Super! Mijn favoriete arnold-film. Leuk verhaal met grappige scenes en onverwachte wendingen. Veel meer dan een gewone afgezaagde hollywood-actie film, al heeft het natuurlijk wel een hoop van deze elementen in zich. Ik stoor me er niet aan en ik kan......"
True Lies
"...Ow wat wilde deze film al een tijd graag zien! Videotheek had 'm niet meer en echt vaak op tv komt ie ook niet. Ik ga er even goed voor zitten vanavond :)..."
Contact
"...Zijn er ook mensen die deze film daarwerkelijk gezien hebben? Zag net een trailer op tv en dat zag er best interessant uit...."
Black River

laatste ratings

Chriss heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Chriss heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.