robbieraider Avatar

robbieraider

reacties

  • Ik hou t kort (( kut-film )) !

    als reactie op de film Cursed

  • Een super leuk re-make met top cast! Zeer geloofwaardig(Oceans's 12 had het helaas niet,check de Bruce Willis gedeelte). Verder: KIJKEN !

    als reactie op de film Ocean's Eleven

  • KUT FILM!

    als reactie op de film 15 Minutes

  • Wat a fuck! De film was helemaal NIET op tv? Meiden van de Wit! Give me a break!!! Okay, Lost (nieuwe serie) mocht zeker een herkansing krijgen door weer dezelfe epsiodes uit te zenden maar dit,, echt diepte punt, vind ik!

    als reactie op de film Hearts in Atlantis

  • Hey Hilary, denk je echt dat je met zo'n film een betere indruk kunt maken dan jouw vorige films.. dacht ik niet! Ik weet dat je het geld erg fijn vindt maar denk aan de kijkers, toon meer respect voor hun want jouw films maken de wereld niet beter alleen maar erger !!!

    als reactie op de film Raise Your Voice

  • Nu al op tv? Respect!!

    als reactie op de film Cool!

  • Heey,, weer een oude goede. Er is nu ook een remake van deze film! cool!

    als reactie op de film The Flight of the Phoenix

  • [quote=Wouterk]Had echt veel meer verwacht van deze film.:'([/quote] Ja, je had gewoon hoge verwachtingen. Ik heb de hele tijd gehoopt dat het verhaal sterk zou blijven. En gehoopt ook dat de finale ook leuk zou worden(van de eerste drie boeken dan bij elkaar dan) maar ook dat niet! De kinderen hadden eigenlijk meer de hoofdrol gespeeld want Jim was niet altijd in beeld, soms bleef hij lang weg(naar mijn mening) tenslote ik ging de film kijken voor hem. Maar toch Jim was bezonder goed, je herkent hem bijna niet, maar zijn spel maakt van de film de moeite waard om te zien, alleen vond ik de film veel te kort duren en de stop-en-ga-weer-verder-met-de-scene na een paar keer vervelend begint te worden. De boeken lijken mij best leuk maar met het overzetten van 3 drie boeken naar 1 film, moet je niet vreemd kijken als de mensen bij het einde van de film hun mond open doen en zich vragen: hoe moet het nou verder?!!!!

    als reactie op de film A Series of Unfortunate Events

  • [quote=Hans Olo]21.40 uur is toch geen tijd voor een familiefilm, slechte plannning zeg[/quote] So what dude? wat maakt dat nou uit. met je video recoder los alles op, niet blij, wacht tot de BBC de film rond 18.00 uitzendt want ze gaan altijd met kerst veel Disney films uitzenden. Eeng ding nog, goede film hebben nooit een slechte tv timing,dat ligt aan ONS! Peace!

    als reactie op de film Toy Story

  • Niet alleen vermakelijk maar ook super leuk. Deel 1 was bezonder grappig en nu gaan ze een stapje verder en met succes. Deel 3 wordt ook super.. can't wait!

    als reactie op de film Rush Hour 2