Blade-X Avatar

Blade-X

reacties

  • Bij deze dan...ééntje uit 2010 Hehh... wtf, ik kan me echt totaal niets meer van al die berichten herinneren :| Net zoals ik me die film ook niet meer herinnerde en laatst nog een x ging checken. Maar goed mensen, mijn excuses voor al die reacties. Dit zal de laatste zijn :P.

    als reactie op de film Masterminds

  • Er klopt echt niets van die beschrijving :?... welke breezerslet heeft dat geschreven?? Ik zag het ook al op de officiele dvd staan :(.

    als reactie op de film My Bollywood Bride

  • Ik vond het best wel een vermakende film :O. Pitch black én het vervolg, ik kan niet wachten op het derde deel :E P.s. Kan die samenvatting misschien aangepast worden, want er klopt niets van :P.

    als reactie op de film The Chronicles of Riddick

  • Het lijkt wel erg veel op zo'n Japanse manga, maar die is 21 jaar later gemaakt :P. Zipang: [quote]In the years 2000, a ship of the Japanese fleet and 3 other vessels leave on mission to South America. After they are taken in a storm, they find themselves without their escorts and in 1942 with the Japanese imperial fleet , travelling towards the island of Midway to face the American fleet in of one of largest battles of Naval Aviation. The JDF force must decide whether or not to change the course of history by involving itself in WWII.[/quote]

    als reactie op de film The Final Countdown

  • Bij de filmposter staat er "Great [b]Adaptations[/b]" foutje denk ik ;)?

    als reactie op de film Great Expectations

  • We kunnen ook net zo goed een film maken over de oorlog in Irak met allemaal draken, tovenaars, elven en dwergen met hier en daar een mooie vrouw, maar daar gaat het nou niet om }:

    als reactie op de film Helen of Troy

  • Whaha nostalgie :P. Het is alweer 3 en 2 jaar geleden dat ik mijn vorige twee reacties gepost had :P.

    als reactie op de film Masterminds

  • Marlon Brando :W Echt een onwijs goede acteur, je moet je maar in zijn rol proberen in te beelden ;). Maar goed, ieder zijn eigen 'smaak' (helaas :P)

    als reactie op de film The Godfather

  • Hmm interessante verhaal en Michael Caine is top T+) Misschien kijk ik deze nog wel.

    als reactie op de film The Statement

  • [quote=SunChaser]AP2 is een stuk leuker dan BJM.[/quote] Leuker, maar niet beter... Je kan een film om veel redenen kijken, maar denk eens bij jezelf na. Na het kijken van American Pie 2 wat denk je dan? Je denkt hoogstwaarschijnlijk niet: - Wat een goede film, echt mooi geacteerd en goede regie. Maar eerder: - Echt leuk, ik heb erg veel gelachen. Oke, opzich is dat meer dan goed genoeg. In the end, heeft de film je goed genoeg vermaakt, maar films die je vermaken zijn er genoeg van. Een film die je vermaakt én nog eens laat denken over het één en ander is velen malen beter dan een film waar je 'alleen maar om moet lachen'. Mijn punt is dus, dat als jullie BJM en AP2 met elkaar gaan vergelijken, dan niet alleen naar de comedy moeten kijken aangezien BJM meer serieuzer bedoeld is dan de tiener humor in AP2 -_-'. Anders is het appels (comedy) vergelijken met peren (verhaal/regie) bijv. :O. Ik hoop maar dat ik redelijk heb kunnen overbrengen wat ik wou overbrengen O+

    als reactie op de film Being John Malkovich

  • [quote=JLB]mee eens, vind deel 2 om dezelfde reden ook stukken beter. Dit deel kan zich meten met de betere maffiafilms[/quote] The Godfather reeks ZIJN ook de betere maffiafilms -_-' samen met Goodfellas en Once upon a time in America. Btw Marlon Brando heeft een te goede rol neergezet in deel 1 dus bekritiseer deze held aub niet -_-' R.I.P. Brando

    als reactie op de film The Godfather: Part II

  • NL vs. Tsjechié.... vs. Arnie... hmmm makkelijke keuze voor mij :P. Arnie :+ (Right Bolo :E?)

    als reactie op de film The Running Man

  • Heb ook maar voor de lol op 10 gestemd :P. Maar inderdaad... 6.5 van IMDb voor een Stallone film? De omgekeerde wereld O+?

    als reactie op de film Shade

  • Verhaal is: Haar man is te ordinair en normaal voor haar en te saai waardoor ze valt voor de opwindende, jongere en duistere collega van haar en dat proberen ze geheim te houden en blablabla.... enz.. enz... ik had het gezien op vakantie in turkije vorige jaar en tja... ik vond het een best wel slechte film. Enige pluspunt was dat gylenhaal van de partij was...

    als reactie op de film The Good Girl

  • Deze film is echt heel erg goed! Vooral omdat Sylie erin speelt! Hij maakt echt goeie thrillers waarbij je je hoofd moet gebruiken en ik heb dan ook erg genoten. De laatste keer dat ik zo erg genoten had was toen ik een kater had en de dag erna diarhee kreeg... (kortgezegd... niet zien -_-')

    als reactie op de film D-Tox

  • Ik ben'm nu aan het kijken en echt serieus tot nu toe vind ik het echt heel erg leuk en goed om te kijken T+). Laat me nog eens 2x nadenken over dat alle mensen in de gevangenis niet hun hele leven slecht waren. "So you were a corporal for 2 years and a criminal for 5 seconds? Well, by my calculations you're still 98% Corporal" :E

    als reactie op de film The Last Castle

  • [quote=silaz]erg leuke film deel 2 nog leuker en de spinoff the schorpion king erg cool[/quote] Omfg :| Deel 2 nog leuker? Deel 2 was de grootste onzinfilm die ik ooit heb gezien en te scorpion king kon niet eens een film genoemd worden :N. Deze is nog wel de beste uit de hele reeks... naja, hij is tenminste 'kijkbaar' :)

    als reactie op de film The Mummy

  • [rating 3.5] één van de betere actie films :D En wat me verbaasde was dat er best wel weinig reclames waren. Drie reclames ofzo?

    als reactie op de film First Blood

  • [quote=Blade-X]Ik ga deze denk ik opnemen en de dag erna kijken :). Alleen ik vind wel dat het een plotse einde heeft, maar goed het begin en de rest van de film vind ik nog steeds T+)[/quote] Lol, ik kon de tape niet meer vinden :P. Ik ga'm vanavond gewoon nog een x kijken :D.

    als reactie op de film First Blood

  • [quote=f*ck veronica!!!!!]dit doet me wel heel erg veel aan halo denken:y}:[/quote] Als je goed zou nadenken, dan zou je weten dat er toen nog geen halo was }:

    als reactie op de film Cyborg

  • [quote=leonardus]Teen Wolf Met Michael.J.Fox...................... Teen Wolf.................... .................. ............ Moet ik verder nog iets zeggen?......[/quote] Jah... ik begrijp niet wat je bedoelt :? Maar goed, ik heb'm net gekeken. Het was wel redelijk leuk, alleen ik heb nu het gevoel dat al die films van die tijd hetzelfde zijn. Jeugdvriendinnetje is verliefd op hoofdpersoon hoofdpersoon ziet haar niet staan en is verliefd op de über-babe en die ziet hem weer nie staan hij doet iets waardoor hij de aandacht van haar trekt uiteindelijk wilt ze iets met hem, maar wilt hij weer iets met zijn jeugdvriendin The End -_-'

    als reactie op de film Teen Wolf

  • Herrinner me niet dat Catherina Zeta-Jones er in speelde.

    als reactie op de film The Phantom

  • Ik vond hem niet zo slecht als IMDb beweerde dat die was. Een film over vriendschap enz... maar het einde vond ik wel overdreven.[spoiler]net op het moment dat Friday Crusoe gaat doden komen er opeens slavenhandelaars die hem stoppen en Crusoe terug brengen naar huis...[/spoiler]

    als reactie op de film Robinson Crusoe

  • MUST-A-SEE :D:D:D:D Ik wachtte al heel erg lang totdat deze film weer op TV zou komen :D. Ik kan maar nie wachten met namen zoals John Belushi, Dan Aykroyd, James Brown, Cab Calloway, Ray Charles en etc.. dit is gewoon dé blues film :D.

    als reactie op de film The Blues Brothers

  • Wtf? Hoe kan een film zoals deze filmtip zijn :S? Ten eerste, niemand heeft er amper van gehoord en 'What's up, doc?' of 'Mighty Joe Young' zijn veel beter.

    als reactie op de film Günese yolculuk

  • Ik ga deze denk ik opnemen en de dag erna kijken :). Alleen ik vind wel dat het een plotse einde heeft, maar goed het begin en de rest van de film vind ik nog steeds T+)

    als reactie op de film First Blood

  • Heb sinds kort enorm veel zin om alle Tom Hanks films te zien :p, dus ik denk dat ik deze wel ga kijken.

    als reactie op de film Joe Versus the Volcano

  • Deze film is echt niet zo slecht als het lijkt. Ik vond hem juist eigenlijk wel erg goed. Het is een realistische film over een leraar dat met pensioen gaat en erachter komt dat zijn leven eigenlijk niet in orde is zoals hij dacht dat het was. Naja je moet het gewoon zelf gezien hebben ;). 'T is een vrij rustige film dus verwacht geen Hollywood gedoe ofzo :P.

    als reactie op de film The Browning Version

  • [quote=spiderhouse]was dit niet die film dat die major dat erge verhaaltje vertelde an dat klein jongetje.[/quote] Ja over 'the little train' toch :P? In ieder geval ik ga deze dus voor de 3e x kijken met plezier. Ookal vind ik het einde niet echt origineel.

    als reactie op de film Major Payne

  • We moeten natuurlijk Major League niet vergeten :W

    als reactie op de film The Chase

  • :W Kristen Kreuk :W Jammer dat ze maar 5 min. te zien is :(.

    als reactie op de film EuroTrip

  • Iemand deze film gezien? Zoja, leuk/goed genoeg om te gaan kijken??

    als reactie op de film One Flew Over the Cuckoo's Nest

  • Hmm zal wel nog ff proberen te kijken :D. Btw mijn excuses voor de zoveel fouten in mijn vorige bericht :(. Maare ik ben erachter gekomen dat de hoofdrolspeler dezelfde persoon is die Connor speelt in de serie Angel :D.

    als reactie op de film Masterminds

  • Ik vond deze film HEEL ERG GOED :W. Ik ga hem nog proberen te krijgen op DVD zodra ik geld heb :E. Alleen het is wel een rustige film dus niet echt iets wat weggelegd is voor bijv. Arnold-fans :P

    als reactie op de film Meet Joe Black

  • Hmm ik ga wel kijken vind films met Eddie altijd leuk :+. Ik ga nog ff proberen haunted mansion te downloa... ahum.. kopen als die uit komt :P

    als reactie op de film The Golden Child