Blade-X Avatar

Blade-X

Laatste reviews

Baby Geniuses(1999)

"...Ik wou deze film in de bios kijken, maar heb hem een tijdje terug maar op tv gekeken. Tja wat kan ik erover zeggen... pratende babies een soort..."

Beastmaster: The Eye of Braxus(1996)

"...Best wel een hoge imdb cijfer :P. Ik moet zeggen dat er beter geacteerd wordt in een porno film dan in deze film. Echt niet te geloven, ik denk dat..."

Rocky V(1990)

"...Je kan minstens Ali's naam goed spellen -_-'. En wat mij betreft kon deze film een nog lagere cijfer krijgen. Dit is echt gewoon bagger. Deel 1 was..."

Big(1988)

"...Ik vind deze film echt gewoon te goed gemaakt. Je komt ook de nodige problemen tegen zoals een vriendin die bij je komt 'slapen'. Een tiener (nog niet..."

Masterminds(1997)

"...Ik had dit film een paar jaar terug voor het eerst gezien en ik was er meteen verliefd op geraakt O+. Alleen helaas is dit zo'n film dat je maar één..."

Laatste reacties

"...[quote=Ereptile] Er staat ook "Zombies on TV"...:D Komt daar ook meer nieuws over? Zombieland zou eerst ook een TV serie worden. Komt er nu ook echt een zombie tv serie? :D Dat zou echt vet zijn (als NL hem ook uitzend)![/quote] [url=http://www.t......"
Eerste foto van Green Lantern
"...[quote=Galu]HJahahha dat grafiekje. Bestaat zo een van elke regissseur?[/quote] Op IMDbPRO kan je dat wel vinden denk ik...."
"M. Night Shyamalan zakt steeds dieper weg"
"...[quote=WoUtoMatiC]ik ben een van die 30 plussers met een vage blik in zijn ogen.[/quote] ik ben een van die 20 plussers met een vage blik in zijn ogen...."
4x The A-Team
"...Clint Eastwood :W..."
Poll: Amerika houdt van Clint Eastwood
"...[quote=shellghost]Ben denk ik de enige op deze aardkloot die Spider-Man 1 t/m 3 bagger vond. Dus ben ik ook de enige die een reboot verwelkomt. :)[/quote] Een lotgenoot, at last :E! Ik vond het maar wat te mager en kinderachtig allemaal :S...."
Stan Lee over Spider-Man Reboot & Iron Man 2 (video)

laatste ratings

watchlist

Blade-X heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.