PulP Avatar

PulP

Laatste reviews

8 Mile(2002)

"...En trouwens nog even over Dre.... Met of zonder NWA, dre heeft zijn status in de rapwereld gekregen door The Chronic (nuthin' but a G thang enzo je..."

Laatste reacties

"...Lang geleden had ik ook volgens mij een King Kong film gezien. Ging in ieder geval over een reuzachtige aap die per boot werd vervoerd naar NY, dus moet wel kong zijn. Maar hij klom op de World Trade Center in van plaats de Empire State Building O+......"
King Kong
"...Tering zeg waarom trekt ze niet gewoon een shirt aan met daarop "Ik haat moslims"? Alle marokaanse mensen die ik ken lopen echt zo vaak te zeuren dat ze haar iets willen aandoen (laat ik maar niet zeggen wat) en wacht maar, als ze die film gaat u......"
Allah in Submission III
"...2pac 4 eva Tha greatest rapper ever.................. R. I. P. California Love en Unconditional Love waren zijn mooiste nummers maare over 8 mile...... was wel een leuke film. Niet echt heel speciaal ofzo, tenzij je Eminem fan bent en en nog g......"
8 Mile
"...:W Chris Rock :W Alleen Marty heeft volgens mij inderdaad wat hoekige ogen...."
Madagascar posters
"...Volgens mij kun j beter 80 miljoen in iets anders dan de Polar Express stoppen..... }: Maar lijkt me wel een leuke film te gaan worden. Gewoon afwachen. }:..."
Hopkins en Freeman samen in remake

laatste ratings

PulP heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

PulP heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.