HeartCore Avatar

HeartCore

reacties

  • [quote]kom op zeg!!!... dit is toch toch meer gewoon een komedie!!? Als je van mening bent dat deze film een boodschap heeft..., kan je dan jezelf nog wel serieus nemen[/quote] American Pie, das gewoon een komedie. The Saints is een komedie met een boodschap. Voor mij dan tenminste. Ik werd wel degelijk aan het denken gezet, Rocco vond ik het leukste personage uit de film, maar ik had moeite met zijn acties, het moorden. Terwijl ik de Saints helden vond omdat ze uit zuivere motieven leken te handelen. Maar anyway, wat het ook is, ik heb wederom genoten van de kat :)

    als reactie op de film The Boondock Saints

  • [quote]Leg uit, ik begrijp hem niet [/quote] Heb slechte ervaringen met Veronica. Een tijdje terug zonden ze Shadow of the vampire uit met John Malkovich. Na de derde commercial zonden ze het einde uit en sloegen ze een heel tussenstuk over. Dat was erg amateuristisch maar goed, het kan een keer gebeuren. Vorige week nog maar eens afgestemd op Veronica voor the Messenger - the story of Joan of Arc. Wat denk je, zelfde verhaal, één van de beste stukken uit de film, de slag bij Orleans was gewoon verdwenen.

    als reactie op de film Carlito's Way

  • Hmm film op Veronica op zaterdagavond? Nee bedankt, ik wil films graag in zijn geheel zien.

    als reactie op de film Carlito's Way

  • Deze heb ik op DVD gekocht. De sfeer in deze film is uniek. Treurig, deprimerend met uitschieters van humor waar je niet meer bij komt. Mooie film [rating 4]

    als reactie op de film Bringing Out the Dead

  • [Edit]

    als reactie op de film Titan A.E.

  • Geweldige film, Nicholson speelt een rol die hem op het lijf is geschreven.

    als reactie op de film The Witches of Eastwick

  • [quote]Absolute topfilm, staat al tijden in mijn persoonlijke top 10 (maar wisselt steeds van plek ). Dit is een van de weinige films die nooit verveeld! [/quote] Ja wat kan ik daar nog aan toevoegen....

    als reactie op de film The Big Lebowski

  • Heb deze indertijd in de bios gezien op mijn negentiende. Over the top knokfilm, heb me prima vermaakt. Wat deze film groter maakt dan ie in feite is, is de huisband namelijk the Jeff Healey band.

    als reactie op de film Road House