paterke Avatar

paterke

Laatste reviews

Shaolin Soccer(2001)

"...Ik vond er echt niets aan. Vond het maar overdreven gedoe met al die special moves, want dat is het enige waar de film om draait. Als je daar van..."

The Hot Chick(2002)

"...Ik heb me (boven alle verwachting van mezelf) behoorlijk goed vermaakt met deze film. Normaal ben ik niet de persoon van de flauwe comedies, maar het..."

Volcano: Fire on the Mountain(1997)

"...Dit is echt een superslechte film. Met limonade ls lava en ontploffende bomen. Hier eve twee voorbeelden om aan te geven hoe slecht er is nagedacht..."

Laatste reacties

"...[quote=Julez]En ik begrijp dus écht absoluut niet waarom er zoveel negatieve reacties zijn :? Tis een mooie film hoor[/quote] Tis zo'n beroerde film. Alleen een aantal scene's zijn wel aardig gefilmd, maar het verhaal is waardeloos. Die Danny is he......"
Pearl Harbor
"...Deze film kan ik in één woord omschrijven: BRILJANT!..."
Team America: World Police
"...Idee klinkt hetzelfde, maar hij is vast niet zo goed als Battle Royale. Als het geen Talpa was vanavond was ik hem wel verder gaan kijken...."
House of 9
"...[quote=ASHWIN102] Oh ja, ik snap niet waarom iemand sterren neer zit te zetten in zijn posting over de andere delen. Lijkt me totaal niet interessant voor het eerste deel.[/quote] Dit is niet het eerste maar het tweede deel ;) En ik vind het wel......"
Harry Potter and the Chamber of Secrets
"...Ik vond deze de slechtste van alle HP verfimlingen denk ik. Het boek was echt 1000x beter. Kan filmtotaal trouwens niet een grote waarschuwing zetten bij elke film die onderbroken wordt door Hart van Nederland?? Met die onzin erdoor kun je het toch......"
Harry Potter and the Chamber of Secrets

laatste ratings

paterke heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

paterke heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.