guusguzers Avatar

guusguzers

Laatste reviews

guusguzers heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Wat is er mis met het argument dat het een saaie film is? Daar kan jij je als intellectuele filmkenner toch niet aan storen?..."
Terminator 2
"...[quote=CASINO]al de ellende van hun bij elkaar, dan kom je wel een beetje in de buurt van hoe ik me voel.. de film sprak me daarom erg aan.. en had zeker wel grappige momenten! bij deze film voelde ik me helemaal goed:) past echt bij mij eindelijk ie......"
Happiness
"...Wat ik wil zeggen is dat ik het totaal onbegrijpelijk vind dat mensen een film afzetten/afkraken omdat er het woordje 'fuck' in voorkomt. Wat de fuck is er mis met het woord fuck? Ik fuckvloek de hele godganse dag op iedereen, alles en mezelf. [q......"
25th Hour
"...Deze film spreekt mij wel aan. Vooral verheug ik me op de fuck-scene. Lijkt me erg herkenbaar. Persoonlijk zou ik alleen niet het woord 'fuck' gebruiken, want pubers zouden dit woordgebruik kunnen gaan immiteren en gelovigen zou ik er de bioscoopzaal......"
25th Hour
"...[quote=Inka]Ik kan onmogelijk naar films over geschiedvervalsing kijken. De bewijzen over 9/11 zijn overweldigend. Ik wil twijfelaars aanmoedigen naar YouTube.com te gaan en "9/11 conspiracy" in te toetsen. Drie feitjes over Flight 93: de telefoong......"
Flight 93

laatste ratings

guusguzers heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

guusguzers heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.