guusguzers Avatar

guusguzers

reacties

  • Wat is er mis met het argument dat het een saaie film is? Daar kan jij je als intellectuele filmkenner toch niet aan storen?

    als reactie op de film Terminator 2

  • [quote=CASINO]al de ellende van hun bij elkaar, dan kom je wel een beetje in de buurt van hoe ik me voel.. de film sprak me daarom erg aan.. en had zeker wel grappige momenten! bij deze film voelde ik me helemaal goed:) past echt bij mij eindelijk iets op tv wat bij mij werleld past 7.9/10[/quote] Hartstikke fijn dat deze film bij je past. Nu weet ik zeker dat ik ga kijken!

    als reactie op de film Happiness

  • Wat ik wil zeggen is dat ik het totaal onbegrijpelijk vind dat mensen een film afzetten/afkraken omdat er het woordje 'fuck' in voorkomt. Wat de fuck is er mis met het woord fuck? Ik fuckvloek de hele godganse dag op iedereen, alles en mezelf. [quote=3 strikes]En, 35 keer 'fuck' in een 'speech' zeggen zal vooral de pubers onder ons aanspreken (laggguhhhh...), maar is eigenlijk veel geschreeuw en weinig inhoud.[/quote] Nee, het is gewoon een woord dat lekker in de mond ligt en waarmee je je ongenoegen kunt uiten. Reactie van vier jaar geleden: [quote=DaOverclocker]Deze film ga iuk dus NIET kijken. Ik was op 20 min denk ik, toen ging ie van alles vervloeken.. Waar onder ook Jezus en zijn kerk, nou dat gaat me te ver!! dan spole ik hem ook niet meer door, gewoon shift-del! Jammer van de film..........[/quote] Als u niet tegen gevloek kan, waarom gaat u dan naar een film gaan over een drugdealer die de cel in moet? Of liever: Waarom kijkt u überhaupt films? Er bestaan bijna geen films zonder enige vorm van gevloek. Het ergste vind ik van deze - in mijn opinie - achterbakse reacties dat deze mensen waarschijnlijk wel graag naar geweld kijken.

    als reactie op de film 25th Hour

  • Deze film spreekt mij wel aan. Vooral verheug ik me op de fuck-scene. Lijkt me erg herkenbaar. Persoonlijk zou ik alleen niet het woord 'fuck' gebruiken, want pubers zouden dit woordgebruik kunnen gaan immiteren en gelovigen zou ik er de bioscoopzaal mee uitjagen.

    als reactie op de film 25th Hour

  • [quote=Inka]Ik kan onmogelijk naar films over geschiedvervalsing kijken. De bewijzen over 9/11 zijn overweldigend. Ik wil twijfelaars aanmoedigen naar YouTube.com te gaan en "9/11 conspiracy" in te toetsen. Drie feitjes over Flight 93: de telefoongesprekken gaan alleen het vliegtuig UIT, passagiers reageerden niet op vragen/ opmerkingen die door familie gesteld werden. Een passagier herhaalt twee keer zijn volledige naam tegenover zijn eigen moeder! Er zijn totaal geen wrakstukken van het vliegtuig aangetroffen op de crashsite! Dt is in de geschiedenis van de luchtvaart nog nooit gebeurd. Hoe kan ik dan naar zo'n film kijken?[/quote] Je hebt me overtuigd. [quote=mr. cinema2]Pas trouwens op dat je deze film niet verward met het prachtige United 93[/quote] Gaan de telefoongesprekken in deze film dan wel alleen maar het vliegtuig uit? Reageren de passagiers niet op vragen van familieleden? Herhaalt een passagier twee keer zijn volledige naam tegenover zijn eigen moeder? En het belangrijkste: Worden er totaal geen wrakstukken van het vliegtuig aangetroffen op de crashsite (dat is namelijk in de geschiedenis van de luchtvaart nog nooit gebeurd)? Geef mij alsjeblieft opheldering over deze vraagstukken want mogelijk kan ik er niet naar kijken.

    als reactie op de film Flight 93

  • Leuk voor tieners en wannabe-boefjes! Niet zo leuk voor een volwassen kerel.

    als reactie op de film Scarface

  • Ik haat smurfen.

    als reactie op de film Born on the Fourth of July

  • [quote=SunChaser]De film is 22 jaar oud. Toen was ie leuk.[/quote] Nu is de film 24 jaar oud. Ik vond de film twee jaar geleden wat magertjes, maar bepaalde stukken zijn juist in deze periode weer helemaal gaaf!

    als reactie op de film Christine

  • Ik heb net een tiet van Gwyneth gezien!

    als reactie op de film Shakespeare in Love

  • [quote=::DFC::Nohands[NL]]Kom in de verste verte niet in de buurt van het boek.....dat boek is onwijs "moeilijk" soms door heen te komen maar wel erg ziekelijk geschreven, je zal bijna gaan denken dat de schrijver over zichzelf schrijft....[/quote] Op dit forum gaat het over films; boeken bespreken kan je doen bij een boekenclubje. Misschien kun je daar ook vragen wat 'autobiografisch' betekent...

    als reactie op de film American Psycho

  • [quote=Filmp@ssie]Ja inderdaad er is niks aan.[/quote] Heb je ook iets zinnigs te melden?

    als reactie op de film The Cable Guy

  • [quote=siempjah]en dat is wel een bestaande genre? O+[/quote] zie kopje "Genre" bij de filmbeschrijving. :B

    als reactie op de film The Chase

  • [quote=Dr No]Dit klinkt als een film in de categorie "zo slecht dat ie weer goed wordt" (net als bv. The Hudson Hawk). Ik denk dat ik 'm ga kijken....[/quote] Bestaat er ook een categorie films die "zo goed is dat ie weer slecht wordt"? Ergo, wat een kontredenring... Ik vond t een leuke film. Ben dan ook grote fan van het avontuur/misdaad/thriller/actie/komedie/romantiek-genre...

    als reactie op de film The Chase

  • Steven kan juist erg goed acteren. Hij kan alleen niet vechten...

    als reactie op de film The Glimmer Man

  • Werk jij soms bij de VPRO, Peter?

    als reactie op de film Der Tunnel