Schnitzel Avatar

Schnitzel

reacties

  • Inderdaad. Kratje bier, vrienden uitnodigen en dan is ie best vermakelijk. Bevat trouwens wel een van de meest smerige scènes uit de filmgeschiedenis als je het mij vraagt (met puisten en spiegels).

    als reactie op de film Kevin & Perry Go Large

  • Ik heb ook maar ff mijn gal gespuid richting HvN. Op de site en per mail (hart@sbs6.nl).

    als reactie op de film The Sum of All Fears

  • Ik had vantevoren ook zoiets van: "Ach opgefokte auto's, wat vrouwelijk schoon, geen plot en slechtacteerwerk... niet echt mijn ding" Maar op aanraden van verschillende mensen heb ik de film dan toch maar bekeken. Ik moet zeggen het was zeker zeer vermakelijk. Ik heb mij eigenlijk nergens aan geërgerd. Geen topkwaliteit, maar nergens echt slecht of te overdreven.

    als reactie op de film The Fast and the Furious

  • Hele mooie film dit. Vooral het taalgebruik en de kleding vallen (in positieve zin) op.

    als reactie op de film Mansfield Park

  • :W Zeer aardige, aparte film. Hij deed me denken aan Amélie, alleen is dit dan de zwarte, deprimerende tegenhanger zeg maar. Ik vind trouwens dat de film beste voor (gitzwarte) komedie door kan gaan. Ik kon 'n glimlach regelmatig niet verdringen.

    als reactie op de film Buffalo '66

  • Hoewel ik normaal geen fan ben van western, de film 35 jaar oud is en uitgezonden werd om middernacht ben ik toch zeker niet in slaap gevallen. Een meesterwerk voor zijn tijd en nu nog zeker de moeite van het bekijken waard.

    als reactie op de film The Wild Bunch

  • Echt een geniale film. Geweldig acteerwerk, vooral Brad Pitt is super als lunatic. Het verhaal zit geweldig in elkaar. Eigenlijk moet je de film twee keer bekijken om alle details te zien en te snappen. Ik ga nu voor de vierde keer van deze klassieker genieten.

    als reactie op de film Twelve Monkeys