Vlappie Avatar

Vlappie

Laatste reviews

Vlappie heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ziet er erg vet uit, het eerste filmpje vond ik al zeer geslaagd. Laat die verfilming maar komen als het zo eruit komt te zien...."
Nog meer Halo-beelden?
"...[quote=iemand]Gadgets voor een onderdeel van Windows Vista, de Sidebar.[/quote] Overigens kan dit ook met XP (google desktop) Ik werk gewoon met XP en ik heb het filmtotaal gadget ook. Af en toe best handig:Y..."
FilmTotaal Gadgets voor Vista
"...[quote=hermit elephant]Precies Ruben!! Als God gewild had iedereen met een mening ook nog wat zinnigs zou zeggen dan had ''ie ons ook allemaal verstand gegeven...[/quote] Heb je het nou over mij?..."
Waarom sommige mensen hun mond moeten houden [column]
"...[quote=iemand]Het zelfde geldt voor mensen met een 'verstand-op-nul' en 'best te pruimen met een biertje op'-instelling. Voor hen zijn de verfijnde, scherpzinnige recensies op FilmTotaal eigenlijk helemaal niet bedoeldÂ… [/quote] En waarom zouden......"
Waarom sommige mensen hun mond moeten houden [column]
"...[quote=Einstein Returns]Na, iedereen heeft het wel de hele tijd over die Kampusch, Maar die Priklopil was ook geen lieverdje hoor...[/quote] Hans Teeuwen qouten ( wel beetje aangepast )kunnen we allemaal..."
Johansson als Kampusch?

laatste ratings

Vlappie heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Vlappie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.