Frenkel Avatar

Frenkel

Laatste reviews

Out for a Kill(2003)

"...Een trage film was dit, zeg. En dat komt niet alleen door het vele (mis)gebruik van slow motion. En wat een hoop wijsheden. En dan niet alleen van..."

Over the Top(1987)

"...Waar is ergens de actie in deze actie/drama film? Ik vind dat een aantal Stallone films veel te makkelijk in het actiehoekje wordt gedrukt. Deze..."

Jing wu ying xiong(1994)

"...Het origineel met Bruce Lee (Fist of Fury aka The Chinese Connection, die je online gratis kunt bekijken) vond ik een heel stuk leuker. Ik kan me..."

The Laurel-Hardy Murder Case(1930)

"...Een tijdje terug is de Duitstalige versie van deze film . Nova heeft er nog een item over . PS. Het was afgelopen donderdag 115 jaar geleden dat..."

Gulliver's Travels(1939)

"...Deze tekenfilm had ik vroeger gekregen voor mijn verjaardag. Ik had 'm op vhs, totdat ik 'm in de videorecorder had laten zitten en mijn broer de..."

Laatste reacties

"...De film is [url=http://tesla.liketelevision.com/liketelevision/tuner.php?channel=1063&format=movie&theme=guide]hier[/url] gratis online te bekijken...."
Escape from Sobibor
"...De film is [url=http://tesla.liketelevision.com/liketelevision/tuner.php?channel=853&format=movie&theme=guide]hier[/url] gratis online te bekijken...."
The Third Man
"...Deel 7 heet [url=http://www.imdb.com/title/tt0110857/]Police Academy: Mission to Moscow[/url]...."
Police Academy 5: Assignment: Miami Beach
"...Dan wordt het tijd voor een remake waarin er wat meer aandacht wordt besteed aan de actie, avontuur en oorlog, en wat minder aan het drama ;)...."
Lawrence of Arabia
"...Superman II is net als een live action versie van Dragon Ball Z...."
Superman II

laatste ratings

Frenkel heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Frenkel heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.