Rolo Avatar

Rolo

reacties

  • Wat een serieuze discussies allemaal. Dee film is een film waar je geen gezeik bij moet hebben en gewoon moet kijken.Hij is gewoon lache, kijk hem lekker onder een spelletje op de computer zoals mij, iets missen bij deze film is niet zo'n ramp...

    als reactie op de film Austin Powers in Goldmember

  • Gewoon 1 woord geweldig. Zo'n heerlijke vage film, mooie shotjes van Pitt midden in de film die je bijna niet ziet. En heel mooi hoe het verhaal is opgebouwd en dat je er pas op het laatst achterkom hoe alles zit. Ook mooi is hoe David Fincher de samenleving weergeeft in deze film. Het gaat allemaal om hebzucht.

    als reactie op de film Fight Club

  • Tja, lees hierboven veel negatieve reacties, maar ik vind het een mooie film, goed verhaal mooi gefilmd. Sommige mensen vinden hem saai of langdradig, dat kan. Ik persoonlijk vind het zeker de moeite waard om er naar te kijken.

    als reactie op de film Cast Away

  • [quote=Fat_Tony_A]Geen topper, waarop basseer je dat dan. Het is in alle opzichten een zeer sterke film. :W En staat zeker in mijn top tien. Als je deze film goed vindt moet je ook eens Carlito's Way kijken. :W[/quote] eerst zeg je dat het geen topper is, en dan staat hij in je TOP! 10. Tja je spreek jezelf erg tegen.eerst geen topper dan weer wel een topper, wat is het nu? Ik vind het gewoon een erg goede film. Mooi gespeeld en hij staat zeker tussen mijn top 10 en 20.

    als reactie op de film Donnie Brasco

  • Weer op tv, nu heb ik hem onderhand al wel gezien hoor....

    als reactie op de film The Matrix

  • Leuke film, heb hem thuis op DVD. had hem gekeken met wat vrienden op een donker zolderkamertje. Toen ik hem voor de eerste keer zag, wist ik niet wat ik ervan moest denken. Maar dat maakte de film juist leuker!

    als reactie op de film Thir13en Ghosts

  • Klinkt veel belovend, helaas ben ik heel de dag weg geweest. Zal de DVD is kopen.....

    als reactie op de film Himalaya - l'enfance d'un chef

  • [quote=emperor]De film stond mij gewoon snel tegen,vervelend,beetje saai,en het spak me gewoon niet aan.[/quote] Dat kan, ieder zijn mening. We zitten hier zo ver ik weet nog in een vrij land. Ben blij dat niet iedereen het zelfde denkt. Zou wel erg saai zijn. Maargoed ik vind het nog steeds een topper.

    als reactie op de film The Shawshank Redemption

  • Leuk en vermakelijk. Geen hoogstaand meesterwerk, gewoon lekker op de bank met een flesje bier of pop corn met verstand op nul naar kijken.

    als reactie op de film Rush Hour

  • [quote=Aziez]Ik heb de several times gezien, maar hij wordt steeds minder leuk, omdat ik nu al weet hoe hij eindigd. Toen ik em de eerste keer zag was ik echt overwhelmed, ik zat er helemaal in, ONWIJS mooi. Maar nu..., ik kan hem wel meekijken, ik vind het nogsteeds een mooie film maar niets overtreft de eerste keer dat ik deze film zag.[/quote] Hier sluit ik me compleet bij aan. Zo zou ik het ook zeggen!

    als reactie op de film The Shawshank Redemption

  • Heb hem gezien nu. Een leuk verhaal, nies bijzonders maar dat hack gebeuren maak de film helaas erg ongeloofwaardig. Jammer dat ze dat zo slecht weg zetten.

    als reactie op de film Swordfish

  • Prachtige film. Goed verhaal, Johnny speelt zijn karakter goed. De film word goed afgewisseld van humor naar drama en actie. Absolut een film om naar te kijken deze vrijdag. Het is gewoon mooi om te zien hoe het allemaal erg klein begint en uit eindelijk zwemt hij in de cocaine. kortom TOPPER :Y

    als reactie op de film Blow

  • Ik heb hem in mijn DVD collectie staan. Leuke film. Had hem eigenlijk per ongeluk gekocht, maar hij viel zeker niet tegen. geen meesterwerk maar wel een aanrader. Het begin wel leuk [spoiler] wanneer Brad Pitt zichzelf onderstroom zet om kortlsuiting te maken om zo iemand ;-) te redden[/spoiler]

    als reactie op de film Spy Game

  • [quote=rainmaker]Zekers goede film. Sterke rol van Edward Norton. Alhoewel hij bij 25th hour iets minder was, vond ik hem daar ook wel goed. Er zijn maar weinig acteurs die zo goed een personage kunnen neerzetten. [/quote] Helemaal mee eens, al bekijk je de personages eens van: Fight club American History X Italian Job 25th hour Hij kan erg goed personages weg zetten en dat kunnen er inderdaad niet veel. Edward Norton is daarom ook 1 van mijn favoriete acteurs.... [quote=one2manny]Luuk Ik ben door een foutje van moeder natuur sinds mijn negende kaal, en door alles over een kam scherende oenen zoals jij meerdere keren als rasist bestempeld en zelfs een keer in elkaar gerost door een paar (7) antilianen. die dachten dat ik een skinhead was. Bedankt voor deze leuke reactie.[/quote] Tja je begrijp best waar hij het over heeft, mensen die kanker hebben en chemotherapie hebben gehad zijn ook niet gelijk rasisten. Als jij je hierdoor aangesproken voelt, dan moet je eens aan je achterhoofd krabben.

    als reactie op de film American History X

  • Ik zal het bijna een meesterwerkje noemen, maar dat doe ik net niet. Hij is iniedergeval erg goed. Mooi verhaal en prima gefilmt.

    als reactie op de film American History X

  • Ik had deze film gezien op het filmfstival op school, toen was hij nog niet in de bioscoop. Maar ik kon er simpelweg niet om lachen. Erge flauwe grappen, waar is de oude Eddie Murphy gebleven :O....

    als reactie op de film Bowfinger

  • Leuke film niets bijzonders. heb het niet echt op Will Smit's patserig gedoe, maar buiten dat is het wel leuke actie film. Absoluut geen meesterwerk, leuk voor op een saaie avond wanneer je niets te doen heb.

    als reactie op de film I, Robot

  • Wat een mega film, het enige wat ze nog moeten doen, is het vertalen naar het engels (hollywood make over ofzo). Maar dat duits heeft eigenlijk ook zijn sjarmen bij zo zieke film. Absolut een aanrader [rating 5] veel zieke fragmenten zoals toen: [spoiler] ze die kerel in een doos stoppen van 1 bij 1 meter voor een paar dagen.[/spoiler] prachtig!

    als reactie op de film Das Experiment