RelentLess Avatar

RelentLess

Laatste reviews

RelentLess heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Leuke richtlijnen JP4 wat mij betreft: Geen intellgente raptors die kunnen communiceren Geen spinosaurus Geen vliegende dino's Geen kinderen die het altijd toch wel overleven of wel kinderen die dan ook gedood worden (16+ rating) Meer versch......"
Jurassic Park 4 slaat compleet nieuwe richting in
"...[quote=DareDevil]Dat klinkt aardig interessant! Ik ben benieuwd hoe ze het ontstaan van het heelal in beeld zullen brengen en wat het nut ervan is voor het plot.[/quote] Begin der tijden is iets anders dan het ontstaan van het heelal :)..."
Alien prequel Prometheus bevat 'begin der tijden'
"...[quote] - Onzinnig verhaal dat niet aansluit op de comics [/quote] Het verhaal is verre van onzinnig.... Dat je dit een minpunt [b]vindt[/b], ok, maar wat maakt het uit dat het niet aansluit.... Ik vond dit met afstand de beste van de 5 films......"
X: First Class
"...Ga vooral die spoilers quoten.... Dat schiet lekker op, prutsers......."
Pirates 4 in top 10 best verdienende films ooit
"...Dit zal een gemis worden voor zowel de filmwereld als in de 'boek'wereld. Dit is sinds ik mijn eerste boek van hem las mijn favoriete schrijver. Ik ben een groot fan van Jurassic Park (Deel 1) maar het boek was echt veel beter, ook zijn boek th......"
Auteur Michael Crichton overleden

laatste ratings

RelentLess heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

RelentLess heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.