Dutchman Avatar

Dutchman

reacties

  • Hmm, de uitzending op BBC2 vandaag is niet de film die hierboven staat uit 1939. Waarschijnlijk is het [url=http://www.imdb.com/title/tt0095330]deze[/url] uit 1988. Hmm, dan kijk ik deze, lijkt me ook een goede versie. Dan moet voor die van 1939 maar genoegen nemen met de Duits nagesynchroniseerde versie die ik op video heb }: .

    als reactie op de film The Hound of the Baskervilles

  • @Memento Ach, wat is oud. De film is nog altijd 38 jaar na het boek gemaakt. :E Ik ga kijken. Ik heb het boek recentelijk gelezen en deze film wordt als een van de betere verfilmingen beschouwd.

    als reactie op de film The Hound of the Baskervilles

  • Over het hoe en waarom de viool rood is: dat werd dit keer ook al verraden in de filmbeschrijving op Canvas teletekst. Je kunt in het vervolg dus maar beter niks over een film lezen voor je deze gaat zien. :)

    als reactie op de film The Red Violin

  • [quote=Cee van Lleef]Waar reageer je nou precies op als ik vragen mag? [/quote] Van de frontpage (film van de dag). Voor als de tekst morgen weg is: [quote] Het is knap hoe een film over een aan AIDS-stervende man (prachtig breekbare Tom Hanks in zijn eerste Oscarwinnende optreden) met een all star-cast en afkomstig van een commerciële studio, toch zo oprecht in emoties uitpakt. De weergave van homoseksualiteit mocht niet al te nadrukkelijk zijn en zo gaat regisseur Jonathan Demme nog wel wat vaker te publieksvriendelijk te werk, maar hij weet de juiste snaar te raken. Philadelphia laat niemand onberoerd. (GT) [/quote]

    als reactie op de film Philadelphia

  • Rempedaal ging per ongeluk op de afstandsbediening zitten? Ik ga ervanuit dat je hem vandaag in ieder geval helemaal op NED3 kan zien.

    als reactie op de film Smoke

  • Ook in Thailand weten ze dus hoe je goede horror moet maken.

    als reactie op de film Shutter

  • [quote=Emilia46]Ellen DeGeneres en Sharon Stone staan niet eens bij de cast!! Hoezo vaag??! Ze staan beide op het grootst op de voorkant.[/quote] Komt omdat het zo op imdb staat. Imdb heeft de cast op volgorde gezet van de tijd waarin de verhalen zich afspelen. Eerst dus 1961, daarna 1972 en dan 2000. Deze site neemt alleen de eerste 8 genoemde namen over (allen 1961).

    als reactie op de film If These Walls Could Talk 2

  • [quote=merijnsa]Haha, vet man. Die heb ik gemaakt:) [url=http://www.mastermovies.nl/indexx.php?p=voiceover9] Klik hier voor de parodie.[/url] [/quote] Prachtig! Maar, euhh Michael Nicht, is "Born to be Alive" niet van Patrick Hernandez?

    als reactie op de film Knight Rider 2000

  • Dat stukje met die staking is inderdaad vermakelijk. Ook leuk om Angelina eens zo ontzettend blond te zien. Die SMS-vraag tussendoor is alleen wel een beetje ziek. Alsof er een kans is dat Angelina zwanger is van haar eigen vader. }:

    als reactie op de film Life or Something Like It

  • [filmquote] Je hebt erg witte tanden. [/filmquote] Om je beter mee op te eten.

    als reactie op de film Prelude to a Kiss