Beagle Avatar

Beagle

Laatste reviews

Beagle heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Zouden ze vaker moeten doen, afwisselende acteurs die de taak krijgen om naar eigen inzicht de rol van Paus op zich te nemen. Ik stel voor om Chris Rock voor een paar weken te installeren in het Vaticaan. [i]Holland, fuck you for die bloemen........."
Ian Holm speelt Paus
"...Uhhhh. is het nu zeker dat er niet gesproken wordt over deze Agent?? [img]http://www.comic.de/rezensor/druck_agent327_1.jpg[/img] In dat geval zou ik zeggen f#ck Vin, ik wil weten wie Miss Lawina gaat spelen!!!!!..."
Vin Diesel is Agent 47
"...Ahhhh, eindelijk wordt de klassieke versie op een manier vastgelegd, hoewel er volgens mij al een TV serie van was. Voor de rest is er ook nog een "echte" speelfilm versie waarin Christopher Lampert de rol van Beowulf speelt. Puur spectacel, weinig w......"
Anthony Hopkins in Beowulf
"...Tja, als je een documentaire wilt maken over een handelshaven (wat overigens zeer interessant kan zijn), moet je niet op een verlaten kade gaan filmen, meer "haven" heeft Amsterdam namelijk niet. En als dan ook nog eens de grootste, mooiste en int......"
Haven
"...[quote=Mark]Zit er sex in een Spiderman film? Zit er sex in een Superman film? Sex in een X-men film, of bij The Hulk? Waarom dan wel zo nodig in Batman.[/quote] Uhhhmmmm, tjaaa... uhhh.. nou!... of .. nee... toch... Antwoord zit al in de vraag......"
Bale wil Batman-sex

laatste ratings

Beagle heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Beagle heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.