luit Avatar

luit

Laatste reviews

Final Destination(2000)

"...Hey mister Pink, vergeet de hoofdletters niet! bijvoorbeeld: "Nederlandse taal" ik begrijp gewoon niet dat ook maar iemand dit een goede film zou..."

Laatste reacties

"...De heer freeman is 1 van mijn favoriete acteurs dus deze...ga ik wederom kijken met mijn lieftallige vrouwtje op de bank...onder het genot van een wijntje...een rol voor freeman zoals geen ander hem kan vertolken..gave film!! aanrader!..."
Along Came a Spider
"...Heerlijke sterke film...hopelijk is joris het een keer met mij eens en zijn maatje ook...weet niet wat hun nicknames zijn hier...ik gebruik mijn eigen naam dusss guys...inderdaad het slotpleidooi...goed gedaan..kevin spacey ook weer grandioos!! toeva......"
A Time to Kill
"...Als sbs 6 maar niet gaat roepen: ''i'll be back!'' alweer op tv inderdaad...redelijk...en laten we wel weten..arnie is ook een kindje geweest...volgens mij was zijn ... toen groter dan dat hij nu kan zijn......."
Kindergarten Cop
"...[quote=BAD]Als je Fries gebruikt, doe het dan goed: [b]Dizze wol ik wol sjen.[/b][/quote] en sa ist!! ik gean 'em ek sjen......"
Nynke
"...[quote=Rik]Een woord: FLUT[/quote] zal ik twee letters weghalen en er eentje neerzetten??..."
Waterworld

laatste ratings

luit heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

luit heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.